CocoChic

CocoChic

A Cameron Diaz típus

2012. július 16. - CocoChic

Cameron Diazhoz hasonlóan szögletes testalkatod van? Igazán sportosak és fiúsak a vonásaid? Ha csípőd és vállad egyforma széles, magas, nyúlánk és atletikus a termeted, akkor te is a H-alakúak csoportjába tartozol. Ha nem tudod, mit kezdj hosszú karjaiddal és lábaiddal vagy hogyan legyél nőiesebb, olvasd el bejegyzésemet!

Az előnyös részek kiemelése
Igaz, hogy a szögletes és fiús vonásokat nehéz háttérbe szorítani, de számos előnye is van az ilyen alkatnak. A párnácskáktól és feleslegektől mentes alakért sokan mindent megadnának, nem is beszélve a hosszú lábakról és kecses karokról. Mivel igazából minden jól áll neked, hisz te vagy a modellalkat, ezért csak a lágyításra, finomításra, nőiesebb formák elérésére kell törekedned. Amit messziről kerülj el azok az igazán maszkulin holmik, mint az élére vasalt ing vagy a bő, nagy zsebekkel díszített nadrág.

További tippekért kattints!

cameron-diaz-dress.jpgAnyag, szabásvonal

Az anyagok kiválasztásakor bátran válassz a kínálatból, hisz a sötétebb színektől, a nagy mintákig mindent bevállalhatsz. Minél finomabb és lágyabb színeket, púderes árnyalatokat használsz, annál nőiesebb lesz az összhatás. Jó választás lehet egy nőies blúz is, melyet fodrok, virágminták díszítenek. A klasszikus kisruha a legjobb választás, arra azonban ügyelj, hogy legyen egy kis ujja, mely lehetőleg buggyos, hisz ez tompítja szögletes és széles vállad. Az ideális hossz a combközépig érő, mivel ez kiemeli az egyik legnagyobb előnyödet, a gyönyörű hosszú lábaidat. Érdemes pár egyszínű kisruhát beszerezned, hisz magassarkúval alkalmakkor, míg leggings-szel és balerinacipővel a hétköznapokon is hordhatod. Az átmeneti évszakokban egy blézert vegyél fölé, nyáron pedig bátran viseld egy saruval és szalmatáskával.

Kerülendő
Az oldalzsebes, buggyos nadrágok csak még fiúsabb összhatást eredményeznek, így célszerű tapadósabb, szűkebb szárú nadrágokat viselned. A fiús ingek és nadrágkosztümök túlságosan szigorú megjelenést kölcsönöznek, így érdemesebb egy elegáns ceruzaszoknyát és kiskabátot párosítanod.

Kiegészítők
A blézereken vagy kiskabátokon remekül mutat egy színes és vidám bross, vagy köss a nyakadba egy bájos selyemkendőt. A tornacipőt cseréld le a klasszikus körömcipőre vagy törpesarkúra, ha nem bírod az extrém magasságokat, de a balerinacipők közül is bátran válogass. Választhatsz nőies és lágy színeket is, de a rikító neonszínű darabokat sem kell elfelejtened.

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy lájkot!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr214617865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása