CocoChic

CocoChic

A Kelly Osbourne típus

2012. július 19. - CocoChic

Hasonlítasz Kelly Osbourne-re még a duci korszakából? Azok a nők, akiknek mind az alsó, mind pedig a felsőtestük viszonylag erős, rövidebb végtagokkal rendelkeznek, válluk pedig picit csapott, a formásan telt O-alakúak közé sorolhatóak. Ha rád is igaz a fenti leírás, és szeretnél alkatodnak megfelelően öltözni, akkor olvasd tovább bejegyzésemet! 

Optikai karcsúsítás
Mivel esetedben a nőies idomokkal és a telt formákkal nincs baj, így apró termetedet, tömzsi végtagjaidat kell ellensúlyozni, hogy kecses összhatást kelthess. A legfontosabb ezért a sziluetted megnyújtása, amit magassarkú cipők viselésével érhetsz el. Nem kell, hogy tűsarkakon tipegj, hisz az oszlop- vagy a törpesarok is megfelel a célnak és mégis magabiztosabbnak érezheted magad. A túlsúlyról, bármilyen meglepő, a nagyméretű kiegészítők terelik el legjobban a figyelmet, így bátran viselj egyszerre több, nagyobb méretű karkötőt, egy feltűnő nyakláncot vagy méretesebb táskát.

Ha a többi tipp is érdekel, kattints!
kelly_osbourne_leather_jacket.jpgMéret
A ruha kiválasztásánál a legfontosabb a sokat emlegetett pontosság. Se kisebb, se nagyobb méretet ne hordj, hanem a számodra ideális méretezés mellett döntsd, hisz ez emeli ki az előnyeidet és rejti a hátrányaidat. Tehát ragaszkodj az arany középúthoz, mert a bő szabásúakban slamposnak tűnsz.

Anyagok, színek
A megfelelő anyag, méret, szín és minta kiválasztásához következzen pár hasznos tanács. Először is kerüld a vastag, kötött anyagokat és a nagy mintákat. Míg kiegészítőkben karcsúsítanak, addig ruhaként kihangsúlyozza a felesleget az óriási minta. Jól állnak a vászonból, vékony szövetből és pamutból készült darabok. A selyem is ideális lehet, azonban ne túl fényes anyagot válassz, mert az ,,feszülősnek” tűnhet. Kerüld a púderszíneket, de nem kell ragaszkodnod a feketéhez, bátran hordj bordót, sötét- és királykéket, barnát, lilát, fűzöldet, de egy-egy szürke ruhát is becsempészhetsz a mindennapi viseleteid közé.

Apró trükkök
Hasznos lehet az alakformálós fehérneműk terén is körülnézned, hisz rengeteg kilót palástolhatsz így. Egy csinos és jól szabott zakó vagy blézer is jótékonyan takarhatja a nem kívánt felesleget. Egy egyszerű ingruha vagy egy bővülő ujjú blúz kiemeli a nőiességedet, de mégis karcsúsít. Egy apró mintás kendő nyakba megkötve igazán bájosan mutathat és kihangsúlyozza arcodat. Az óriási méretű lógós fülbevaló pedig még inkább hosszúkásnak mutatja arcod. Tiltólistád első helyezettje a sort, melyet felejts el.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr924618008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása