CocoChic

CocoChic

Trendi frufruk az őszre

Bejegyzés alcíme...

2012. szeptember 07. - CocoChic

Évek óta hódít a frufru és vajmi kevés az esély arra, hogy mostanában eltűnjön a hajtrendek széles palettájáról. Lássuk a legtrendibb változatokat, melyekkel az őszi frizurádat is fel tudod dobni!

1(38).jpg

Fésüld oldalra
Ha nem vagy benne biztos, hogy a frufru a te stílusod, de szeretnéd kipróbálni, akkor először semmiképpen se vágasd nagyon rövidre a tincseket, hanem olyan hosszúságúra vágasd, hogy el tudd még fésülni oldalra. A kiegyenesített tincsek igazán modern hatást keltenek, míg a hajsütővel begöndörített tincsek egy kis romantikát visznek a frizurába.

Merész rövid
Ha igazán kísérletező alkat vagy és nem félsz az extremitástól sem, akkor bátran vágj bele és készíttess szemöldök fölött vágott frufrut. Ha ez túl harsány lenne, akkor is érdemes legalább egy kicsit ,,megtépetni" a tincseket a vagányabb hatás kedvéért.

2(28).jpg

Nyílegyenesen
Az utóbbi idők frufrutrendjei között az egyenesre vágott a legközkedveltebb. Nemcsak szögegyenes, de loknis és hullámos tincsekkel is remekül mutat, s sokoldalú hajköltemények varázsolhatóak belőle. Ha zsírosodásra hajlamos a hajad, akkor érdemes beszerezned mattító port vagy papírt, hisz a középpontban lévő első tincseken hamar meglátszódhat, hogy túlzottan fénylenek.

Színek
Ha egy kis újdonságra vágysz vagy jobban ki szeretnéd emelni az arcod formáját, akkor érdemes kísérletezni a frufru festésével is. A pár árnyalattal világosabb vagy sötétebb szín felvitele erőteljesebbé teszi a haj eredeti tónusát, míg az extrémebb színekkel sokkolóbb, vadabb hatást is elérhetünk.

3.PNG

4.PNG

6.PNG

7.PNG

8.PNG

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr654761178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása