CocoChic

CocoChic

Újra trendi a tüll

2013. március 21. - CocoChic

A Szex és New York főszereplőjének, Carrie Bradshaw-nak a tüllszoknyája talán a legikonikusabb darabok egyike a divattörténelemben. A nőies anyag rajongóinak van egy remek hírünk; idén újra trendi lesz a tüll!

Fekete alapdarab
A fekete minit idén könnyen kiválthatjuk egy sokkal finomabb darabbal, egy fekete tüllből készült szoknyával. Persze itt is játszhatunk a szoknya hosszával és tömöttségével, így a hétköznapi szerelésektől az egészen sportos összeállításokig felhasználhatjuk az utóbbi időben kissé háttérbe szorult darabot.

Törékeny balerina
A legkecsesebb összhatást egy fehér, rétegzett szoknyácskával érhetjük el. Persze ez esetben is kísérletezhetünk a kiegészítők variálásával, hisz egészen más hatást érünk el egy bőrdzsekivel, egy fehér pulcsival vagy az épp aktuális trendek darabjaival keverve.


Lágy pasztellek
A színek szerelemeseinek a visszafogott pasztell árnyalatok viselését javasoljuk, hisz egy rikítóbb szín sok esetben már túl merész és túl közönséges hatást kelthet. A finom pasztelleket könnyedén feldobhatjuk egy színes táskával, egy mókás pulcsival vagy egy erőteljes, de mégis harmonizáló színű felsővel.

Stílusok
A nőies balerinákat idéző stílus mellett egy-egy sportos összeállítás alapdarabja is lehet a tüllszoknya, ha okosan kombináljuk. A nagyobb, tömöttebb aljakat érdemes gyöngysorral és inggel variálnunk, így egyből egy retró hangulatú szettet állítottunk össze.

Nagyvárosi sikk
A feltűnőbb szoknyákat egyszerű, semleges darabokkal akár hétköznap is hordhatóvá varázsolhatjuk, de a merészebb darabokkal csodálatos alkalmi összeállításokat készíthetünk. A sima pamutfelsőkkel való ötvözéssel tudjuk leginkább ,,viselhetőbbé" varázsolni ezt a meseszerű tülldarabot.

Feltűnő megoldások
Ha mindenképpen a középpontba szeretnénk kerülni, akkor egy hatalmas vattacukorra emlékeztető szoknyát válasszunk, amit akár farmeringgel, egy fekete pulcsival vagy egy egyszerű pamutfelsővel is kombinálhatunk -  a végeredmény akkor is extrém lesz.

Kombinálás
Ha ügyesen válogatjuk össze az öltözékünk darabjait, akkor fel sem fog tűnni senkinek, hogy tüllben pompázunk. Egy farmerdzseki, egy fekete blézer sokkal visszafogottabb, konzervatívabb hatást kelt, így ellensúlyozva kicsit a tüll előkelőségét.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.
Képek: Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr795137991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása