CocoChic

CocoChic

Így viseld 2013 legtrendibb színét!

2013. április 15. - CocoChic

A Pantone minden év elején kihirdeti, hogy mi lesz az adott év legtrendibb színe, mely hatással lesz a divat és design világára. A felmérések és a tanulmányok eredményei szerint 2013-ban a smaragd lesz a legstílusosabb árnyalat.

Ruha
Ha a zöld a te színed, akkor ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget és szerezz be pár trendi darabot. A smaragd egyberészesek igazán nőiesek, akár modern vagy vintage ruhát választasz, így könnyedén tudod kombinálni bármilyen stílusú kiegészítőkkel.

Felsők
Ha nem szeretnél tetőtől talpig zöldben tündökölni, de beszereznél egy ilyen felsőt, akkor bátran kombináld vagányabb darabokkal, például bőrszoknyával vagy egy maxival. A színek kiválasztásánál is lehetsz merész, a fekete, fehér és bézs mellett remekül mutat szürkével és az idén is oly divatos korallos, narancssárgás színekkel.

Kabátok

Ha nem bírod kivárni a valódi tavaszt, hogy végre vidám színekbe öltözhess, akkor szerezz be egy kabátot ebben a különleges színben. A zöld télikabát egyik hátránya, hogy nehéz kombinálni a téliesebb darabokkal. Nagy kedvencem a ballonkabát smaragdszínű verziója, mely ezt a kissé unalmassá váló alapdarabot is feldobja.

Hosszú szoknyák
A tavasz és a nyár legtrendibb darabjai a smaragdban pompázó maxiszoknyák lesznek, így ha igazi divatrajongó vagy, akkor egy ilyen darabot mindenképpen szerezz be a ruhatárad alapdarabjai közé. Nemcsak nőies, de ultrasikkes is az ilyen szoknya, persze csak ha ügyesen kombinálod a többi daraboddal.

Ötvözd a színeket!
Persze nem kell, hogy az egész összeállításod zöldben tündököljön, elég ha csak egy-egy hangsúlyos részlet smaragd, például egy multicolor felső. Ha le sem veszed a kardigánod, akkor bátran vehetsz alá egy rikítóbb zöld ruhát, de semleges színű darabokkal kombinálva egy merész szoknyát is sokkal visszafogottabbá varázsolhatsz.

Kiegészítők
Ha a zöld egyáltalán nem a te színed, de szeretnél trendi lenni, akkor szerezz be pár kiegészítőt! Egy csillogó fülbevaló elegáns, a karkötők tömege etno, míg egy zöld kendő vagány hatást kelthet.

A zöld árnyalatai
Ha a smaragd színű darabok nem állnak igazán közel a szívedhez, de a zölddel nincs bajod, akkor a sötétebb árnyalatok közül válassz, stílusos lehet például a méregzöld és a fűzöld is.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr985217808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rezsoatya (törölt) 2013.04.17. 11:57:30

Es a fiuk? :-(
Merthogy kedvenc szinem a zold...
Es szeretek is "szinben" oltozkodni.
süti beállítások módosítása