CocoChic

CocoChic

Nagyvárosi ragadozó: Állatminta másképp

2013. május 07. - CocoChic

A jó idő beköszöntével újra elővehetjük a színesebb, feltűnőbb és merészebb darabjainkat is. Ha igazán trendi akarsz lenni, akkor szerezz be egy leopárdmintával díszített darabot!

Csak visszafogottan
Az előző évek túlzásai után idén végre a minimalista, kifinomultabb összeállítások alapdarabja lehet ez a különleges nyomat, így mindig figyeljünk arra, hogy csak hangsúlyos kiegészítő legyen a leopárdos ruha, ne pedig öltözékünk fő darabja. Hidegebb és esősebb napokon remekül passzolhat a kissé őszies hangulathoz egy vékony, leopárdmintás kabátka.

Kombináld!
A neon színeiben tündöklő printek szerencsére már csak a múlt rémisztő emlékei, idén csak a letisztult, valamelyest természetes hatású minták hódítanak. A legnépszerűbbek a fehér és fekete elemekkel kombinált ruhadarabok, hisz 2013-ban a monokróm lesz az egyik legmeghatározóbb trend.

Táskák
Ha túl merésznek érzed ezt a trendet, akkor csak egy dögös, állatmintás kiegészítőt szerezz be. A táskák terén a természetes hatásútól, az elnagyolt motívumokon át, a minimalistára leegyszerűsített nyomattal is találkozhatunk.

Apró részletek
Ha kevésbé vagy kísérletező alkat, akkor csak egy-egy részlet erejéig csempészd be a leopárdos motívumokat a szettedbe. Remek választás lehet egy dögös magassarkú, egy vékony öv, de az idei szezon abszolút befutója a papucscipő lesz.

Alapdarabként
A feltűnőbb alapdarabokat felejtsd el, ám ha mindenképpen ragaszkodsz ehhez a mintához, akkor próbáld meg kicsit tompítani az erősségét. A barokk hatású, aranyozott minta dögös és vagány megoldás lehet, míg a tavaly is népszerű fazonokat bátran kombináld klasszikusabb és semlegesebb darabokkal. Okos megoldás lehet egy másik hangsúlyos darab viselése is, mely eltereli a figyelmet, így például egy elegáns táska tökéletesen megfelel a célnak.

Stíluskavalkád
A legfontosabb szabály, hogy felejtsd el az eddigi kliséket, miszerint ez a dögös minta csak feketével és vörössel kombinálható. A pasisabb, színekben gazdag szettekhez is remekül illik a leopárdmintázat, de akár több stílust is vegyíthetsz. Nagy kedvencünk a rockosabb szettekhez párosított, csajos kiegészítő.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

Képek: Pinterest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr725282090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása