CocoChic

CocoChic

Vágj bele!

2011. október 28. - CocoChic


Celebek tömege szabadult  meg mostanság a hosszú tincsektől. Miért is? Mert ez lesz a trendi 2012-ben. Az androgün stílus ugyanis egyre jobban teret nyer. A férfias szabásvonalú kollekciók sikere után a jelenség tovább kígyózott a frizurák felé is. A rövid frizura előnye, hogy könnyen kezelhető, nem kell vele sokat vacakolni reggelente. A közhiedelemmel ellentétben igenis lehet ulta nőcisen viselni ezt a vágást, hisz csatok, pántok és különböző hajdíszekkel extra sikkessé tehetjük hajkoronánkat. Szőke, barna, vörös... teljesen mindegy a lényeg a vágás. Fiús, punkos, asszimetrikus, minél szabálytalanabb és vadabb, annál dögösebb. Acne, Oscar de la Renta, Max Azria és a Hermés kifutóin is hódított a a laza vadság. A selymes hatásért persze igénybe kell venni a különböző hajformázó termékeket és mindig legyen kéznél fixáló, wax. Lehet cselezni a színekkel is, hisz egy-egy színes tincs rendkívül feldobhatja az amúgy is izgalmas frizurát és jövőre az extrémebb színek is tarolni fognak. Úgyhogy vágjatok ti is bele!
















































































































































































































A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr393332632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.10.29. 18:24:07

Végre a rövid haj lesz a menő:) Ez jó hír a magamfajtának, akinek sem a haja nem alkalmas a hosszú hajra, sem az arcformája:( Éljen a rövid haj:)

NiobeGoddessQueen 2011.10.29. 20:01:00

Nah megint egy 'csinál ezt meg csináld azt mert a celebek is ezt csinálják' agyament cikk. Nekem most derék alá ér a hajam. 2012-ben pedig csípőig fog érni. 2013-ban meg seggig. Ez van. :) Nem tetszik a rövid haj. Pont. :)

CocoChic 2011.10.29. 20:14:03

@NiobeGoddessQueen: A cikk egy javaslat és senkire nézve sem kötelező:) Régen rossz lenne ha mindenki egyforma lenne és ugyanaz tetszene az embereknek. Mint ahogy az ismertetőben is olvasható én csak tippeket adok azoknak, akik valamin változtatni szeretnének, de nem tudják, hogy mit és hogyan. Irigyelek,hogy ilyen szép hosszú hajad és kiforrott stílusod és elképzeléseid vannak.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.10.31. 07:57:52

Nem minden arcformához illik a rövid haj. Viszont előnytelen lehet a hosszú is, főleg ha ápolatlan. Celebek? :)) Elképesztő hogy miként szeretnének divatot csinálni. Igaz nem ők, hanem a kereskedők.
süti beállítások módosítása