CocoChic

CocoChic

Dreams come true

2011. december 10. - CocoChic









 

A nagyobb áruházak az ünnepek közeledtével igyekeznek az összes lehetséges módon és helyen bővíteni a kínálatukat, hogy ne legyen gyenge pontjuk. Ez talán a Marks & Spencernek sikerült a legjobban. A weboldalt mindenkinek ajánlom, hisz ilyet még tuti nem látott.
 



A karácsonyi üdvözlőlap részen, az ünnepi virág és csokordíszeken át a vacsoráig mindenre gondoltak.Az még rendben, hogy a teljes oldal karácsonyi díszben van, de számos 1-et fizet, 2-öt kap és hasonló jellegű akcióval is kedveskedtek. A teljes lakásdekorációhoz ötleteket adtak, az ágytakarótól kezdve a cserepes virágok ünnepi díszbe való öltöztetéséig.

Az egyik leghasznosabb, ámde talán az ünnep hangulatát rontó szolgáltatás : a teljes karácsonyi menü megrendelésének lehetősége. Ugyanis ha valaki úgy dönt, hogy ő aztán idén nem szenved a konyhában, komplett menüsor kínálatát rendelheti meg, mindössze arra kell ügyelnie, hogy az ünnepek előtt 6 nappal leadja a kérését.

Ami viszont egyedülállóan ötletes és kreatív megoldás volt a cég részéről, az az ajándék géniusz. Mindössze annyi a teendő a , hogy a vállalat honlapján a Gift Genius ikonra kattintva, megadjuk, hogy nőnek vagy férfinak szeretnénk  vásárolni. Ezt követően választhatunk a kapcsolatfajták közül;hogy nagypapának, barátnak, kedvesnek vagy  öcsinek...(és még hosszú a választék) szeretnénk ajándékot keresni. Ezútán jöhet a kor szerinti szűkítés, majd legvégül a személyiség fajta alapján való kategorizáció. Persze, hogy ne legyen túl korlátolt a dolog, több opciót is megadhatunk. Mivel itthon nincs elérhető teljes kínálatú üzlet, így vásárolni problémás lenne, de ötletgyűjtésnek remek lehet, ha végképp el vagyunk keseredve. A ruházati osztály kínálatáról inkább nem beszélek, mert a reklámvideó mindent elmond helyettem is.(Hazai ruházati részleg: Allee, Arena Plaza,Árkád, Duna Plaza, Mammut II, V.Váci utca 27, Westend City Center, Debrecen-Fórum, Győr-Árkád, Pécs-Árkád, Szeged-Árkád).Szóval éljen a M&S!

www.marksandspencer.com/Gift-Genius/b/1402875031 (az ajándék kereső)


 

A lehetséges karácsonyi menü.

És az elmaradhatatlan karácsonyi reklámkampány, melyet tökéletesen felépítettek, bevonták az ottani X faktorosokat a tuti siker érdekében, de a legnagyobb előny akkor is az, hogy tényleg karácsonyi hangulatot áraszt a reklám ( olyan édes a tündérrucis kislány, ahogy a papája fejére csap a varázspálcájával) . Egyszóval ajándékozni jó!



 

A képek forrása a Marks and Spencer oldala, a videó a Youtube-ról való.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr913452976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása