CocoChic

CocoChic

Trendi és elegáns: fehér blézer

2012. augusztus 02. - CocoChic

Ha blézerről vagy zakóról van szó mindenki a klasszikus sötét színű darabokra gondol. Idén azonban az egyik nagy trend a szmokingszerű fehér blézer fekete szegéllyel.

celeb1.jpgAnne Hathaway a klasszikus felsőt fekete darabokkal kombinálta, ám a hatalmas szemüvegével egy kis játékosságot csempészet az összeállításba. Eva Longoria szettjének központjában a széles válltömés áll. Katie Holmes a klasszikus blézert egy lazább háromnegyedes nadrággal és egy pöttyös cipővel párosította.

2(22).jpgMichelle Williams a kék nadrággal hétköznap is hordhatóvá varázsolta a szmoking felsőt idéző blézert. Rose McGowan a visszafogott megoldásokat részesítette előnyben, hisz ruhájának fényes anyaga bőven kihangsúlyozza az kiemelendő részeket. Olivia Palermo szettjének sikkes, ám mégis visszafogott részeként emelte be öltözetébe a felsőt, amit egy vidám kék táskával tett köznapibbá.

street(1).jpgA divatblogereket is megihlette az ikonikus darab, így ők is megmutatták, hogy hordják kedvenc fehér ruhadarabjukat. Van aki farmerrel és kék kiegészítőkkel bolondította meg, míg mások elegánsabb darabokkal vegyítették.

blezer.PNGKövetkezzen az én összeállításom! A hangsúlyos blézer mellé egy lezser farmert választottam, majd egy fehér telitalpúval tettem még csajosabbá a szettet. A cipő parafa talprésze remekül passzol a pezsgőszínű felsőhöz, ami mellé arany kiegészítőket párosítottam. Végezetül a blézer fekete-fehér kombinációját emeltem vissza a táskával.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr274691268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása