CocoChic

CocoChic

Készíts egyedi topánt!

2013. január 10. - CocoChic

Szeretsz gyöngyöt fűzni és kreatívkodni? Van legalább egy megkopott, régi topánod, amire ráférne egy kis csinosítás? Próbáld ki az alábbi trükköt és garantáltan egy egyedi darab tulajdonosa leszel.

Hozzávalók
- egy pár cipő
- két csomagnyi kásagyöngy (lehetőleg harmonizáljon a cipő színével)
- hobby ragasztó
- szivacsos ecset
- hajlakk
- maszkolószalag (ragasztószalag is megteszi)

Elkészítés
Első lépésként válaszd le a dekorálni kívánt részt egy maszkolószalag segítségével.

Második lépésként a szivacsos ecset vagy egy spatula segítségével vidd fel a ragasztót. Ne sajnáld a ragasztót, de azért ne is folyjon le a cipőről.

Harmadik lépésként szórd le gyönggyel a beragasztózott részt, majd óvatosan nyomkodd kissé bele a ragasztóba az apró szemcséket. Persze egy kevés flitterrel is keverheted a gyöngyöket, sőt csillámmal is helyettesítheted.

Negyedik lépésként távolítsd el a maszkolószalagot miután teljesen megszáradt a ragasztó. Lassan és óvatosan szedd le a védőszalagot, hisz könnyen feljöhetnek a gyöngyök. Zárásként egy kevés hajlakkal vagy fixáló spray-vel fújd le a dekorált részt.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A képek forrása: apair-andaspare.blogspot.com.es


A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr425004375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása