CocoChic

CocoChic

2013 legtrendibb sminkjei

2013. március 22. - CocoChic

Ha imádsz sminkelni és kíváncsi vagy, hogy mik lesznek 2013 legnagyobb trendjei a szépségápolásban, akkor nézd meg a kifutók sminkvilágáról készült összeállítást!

Hosszú pillák és minimalista stílus
A Guccinál az extra dögös szempillákat tartják 2013 legnagyobb sminktrendjének, így a Versace, Armani és Moschino sminkeseihez hasonlóan itt is hatalmas műszempillákat vetettek be a szakemberek. A Balmain modelljeire az elbűvölő természetesség, a könnyed színek és a minimalista stílus volt a legjellemzőbb.
 

Hatvanas évek és porcelán bőr
Marc Jacobsnál a hatvanas évek sminkvilága elevenedett meg ismét, hisz a természetes, dús szemöldök mellett a tusvonalak, a könnyed szemárnyékolás és a nude ajkak voltak a befutók. Az Alexander McQueen sminkesei a teljesen egyszerű, naturális, minimalista összképre törekedtek, így az arc tökéletes alapozására és mattítására fordították a legnagyobb figyelmet.

Pink ajkak és fémes szemsminkek
Persze a feltűnő trendek követőinek sem kell elkeseredniük, hisz a merész, popos színek az élénk ajakrúzsok képében térnek vissza a Giles makeup mestereinek hála. A Chanel 2013-as elképzelései szerint a fémes árnyalatok, a merész szemsminkek lesznek a befutók.
 

Matt ajkak és satírozott vonalak
A matt ajkakra esküsznek a Burberry Prorsum sminkesei, akik vibráló fukszia és és sötét korallt idéző színeket vittek fel a modellek ajkaira. A Diane von Furstenberg makeup művészei által megálmodott trend fókuszpontja az alsó szempillák tövében meghúzott, lágy, satírozott kiemelés.
 

Pink és barna szemsmink
Donna Karan a tavasz eljövetelét idéző pinkeket és lágy rágószíneket használt, így a szinte észrevehetetlen sminket vadító szemkiemeléssel tette mégis izgalmassá. Roberto Cavallinál azonban maradt az ősz egyik hangsúlyos árnyalata, hisz a sminkesek itt főként a barna árnyalatokat alkalmazták, mivel a naturális hatású földszínek remekül kiemelik az arc természetes báját.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr625161737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása