CocoChic

CocoChic

Csajos kistáskák villanyszerelési kábelekkel

2013. augusztus 13. - CocoChic

A CSUZDI WIRED BAGS név alatt megismert jellegzetes táskák idén egészen új formában tértek vissza, hisz most sokkal csajosabb alapot kaptak a villanyszerelési kábelekkel dekorált darabok.

Kábelek és szerelvények

Az eredeti alapötlet és cél megmaradt: eszerint a táskák úgy váltanak ki megdöbbenést vagy mosolyt, hogy funkcionalitásukból nem veszítenek az elsőre oda nem illő elemektől. Ezek az "oda nem illő elemek" a kezdetektől fogva a villanyszerelési kábelek és szerelvények lettek, melyek kiválóan működnek együtt a táskákkal, hiszen funkciót kapva átveszik, kiváltják a különböző csatok, pántok, táskakellékek szerepeit.

Letisztultság és bőr

Nincs ez másként az új kollekciónál sem, ugyanakkor már sokkal letisztultabbak a formák, egyszerűbbek, tisztábbak a megoldások. A táskák tervezésekor a vezérelv a minimumra való törekvés volt, kontrasztot állítva a szokatlan alkatrészek használatával. Emellett eltűntek az eddigi táskákon megszokott színes gyöngyvásznak és feltűnő rátétek, helyettük a kollekció darabjai már kizárólag bőrből készülnek. Így az előző sportos helyett, most inkább egy elegánsabb, vagány, visszafogottan extrém kollekció született.

Clutch, válltáska és hátizsák

Az első bőrkollekció három alapfazont foglal magában, melyek elsőre egy exkluzív arany kapszulakollekcióban jelentek meg. Az egyik legkedveltebb a borítéktáska, ami a standard (ipad) méret mellett egyedi méretben is rendelhető, tehát végre a fiúk is gondolkodhatnak akár egy CSUZDI boríték- vagy laptoptáskában! A LID fantázianévre keresztelt válltáska kifejezetten csajoknak készült, rengeteg mono- és bicolor variációban. A harmadik típus a hátizsák, ami színválasztástól függően szintén lehet a fiúk kedvence is.

A kollekció már debütált a wonderLAB-ben (1053.Budapest, Veres Pálné u. 3), ahol ennek örömére a tavalyi kollekcióra 40% engedményt adnak, sőt aki az új kollekcióból is szemezget, annak további 10% engedmény jár minden táskára!

További információk: Csuzdi Facebook

A fotókat készítette: Tunde Dora Photography, Modell: Dóra Rózsahegyi, Make-up: Kamilla Nagy, Haj: Andrea Mezőfi

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr385459179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása