CocoChic

CocoChic

Jeges pasztellek Anne Valérie Hash kollekciójában

2013. március 24. - CocoChic

Anne Valérie Hash, a francia divattervező 2013-as tavaszi kollekcióját jeges pasztellkékek és finom babarózsaszínek jellemzik leginkább, de a hangsúlyosabb, fekete ruhák sem maradtak ki.

A Párizsban élő Valérie legújabb kollekciójában a jeges, cukorkaszerű árnyalatok és a kissé merészebb, határozottabb sötét árnyalatok is helyet kaptak. Az anyagválasztás terén a nőiesen finom organza, a tüll és a chiffon dominál, de vibráló nyomatokkal díszített, durvább szövetekkel, sőt még bőrdíszítésekkel is találkozhatunk. Az Electric Nude fantázianevet viselő, kettősséget tükröző kollekció szatén nadrágokból, ceruzaszoknyákból, fémes hatású felsőkből és merész topokból álló kollekcióját én szívesen a gardróbomba fogadnám.



 

Nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr815161753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása