CocoChic

CocoChic

Trendi karórák

2013. május 06. - CocoChic

Az elmúlt időszakban újra divatossá vált karórát hordani, sőt mi több ezen különleges és praktikus kiegészítők választéka is erőteljesen gyarapodott.

Míg régebben szinte csak a praktikum volt az oka, hogy valaki karórát viselt, napjainkban már egyre többen viselnek egy-egy trendi kiegészítőt, habár a pontos idő leellenőrzéséhez van náluk egy telefon is.

Színes darabok
Az elmúlt évek nagy őrületei a színes, gumis szíjjal rendelkező órák, melyek olcsó ára lehetővé tette, hogy akár egy egész órakollekciót tartsunk otthon, hogy minden öltözékünkhöz passzolhasson a kiegészítőnk. Kicsit elegánsabb és drágább alternatíva a színes bőrpántokkal felszerelt ketyegő.

A klasszikus fémes
A tavalyi év fémes hatású darabjainak köszönhetően az órák világában is újra a klasszikus fémszíjas darabok a nagy kedvencek, ám a kisebb vagyonokba kerülő, márkás darabok mellett most már találkozhatunk olyan karórákkal is, melyek nem kerülnek többe egy póló áránál. A monokróm és fémes hatású darabok remekül mutathatnak egy letisztult, modern összeállításhoz.

Mintha karkötő lenne
Már a tavalyi évben is felütötte a fejét az a trend, miszerint az órát karkötő funkcióban is viselhetjük és bátran kombinálhatjuk más feltűnő ékszerekkel is. A karkötőkkel és karperecekkel kiegészített ketyegők mellett számos példát láthattunk a multiwatch irányzatára is, mely során egyszerre akár több karórát is visel valaki.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!
A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.
Képek: Pinterest.com


A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr645282062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása