CocoChic

CocoChic

Futurisztikus divat - Hódít a hologram!

2013. augusztus 11. - CocoChic

A holografikus mintával díszített darabok voltak a New York-i Fashion Week nagy kedvencei, hisz több őszi kollekcióban is feltűntek a retró hatású anyagok.

Az ősz trendje
Az előrejelzések szerint ősszel újra felüti fejét a hologramos trend, hisz ismét divatosak lesznek a különleges csillogású, futurisztikus anyagok. A középső képen látható, rafinált szabású, karcsúsító hatású szoknya már a 2013-as tavaszi és nyári Hugo Boss kollekció egyik alapdarabja volt. A Milly kifutóján az azúrosabb és pinkesebb színek is taroltak.

Kiegészítők
A Milly színes kiegészítők sorozatával készül, míg Rebecca Minkoff őszi kiegészítői között a holografikus válltáskák és lábbelik is feltűnnek. Nagy kedvenceim a Nanette Lepore által tervezett topánok és táskák, melyek tökéletes összhangban vannak, a legegyszerűbb szettet is könnyedén feldobják.

Merész kiegészítők
Ha ruházatunkba nem is merünk beépíteni egy ilyen merész darabot, akkor is érdemes lesz az idei szezonra venni egy dögös clutchot, mely a bulisabb összeállítások alapdarabjává válhat.

Minták
Persze nem csak a gyöngyházfényű kiegészítők divatosak, az egészen meghökkentő színkombinációkat is bátran próbáljuk ki.

Az utcán
A pop fénykorát idéző, különleges anyagok a retrót és a futurisztikus elemeket vegyítik, így alkotva igazán eklektikus hatást. Persze hétköznap csak egy-egy feltűnőbb darabot válasszunk!

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr425455938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása