CocoChic

CocoChic

Tökéletes télikabát? 2. rész

2011. október 16. - CocoChic


Már megvan az adott szabásvonal, ami előnyösen áll. Nagyából határozott elképzeléseink vannak az árról, a színről és, hogy állandó kabátnak vagy váltókabátnak szánjuk e az adott darabot. Esetleg már a márkát és az üzletet is kiválasztottuk. Itt kell megállnunk egy újabb pillanatra. Ha amellett tettük le a voksunkat, hogy ne csak hasznos, hanem trendi is legyen a téli felöltőnk, akkor bizony utána kell járnunk az idei kabát tedd-ne teddnek. Vannak olyan darabok, melyek igazán mutatósak, de mivel már második szezonjukat élik, jövőre már valószínűleg nem vesszük őket elő a szekrény mélyéről. Lássuk tehát mely darabok taroltak idén a kifutókon!






1, Minimál szabású, ám élénk színű kabátok
Erőteljes színükkel elég feltűnőek, így nem volt szükség egyéb trükkökre a varrás során, hogy kiemeljék a kabát vonalait. Letisztultságukban rejlik ezeknek a felsőknek a szépsége. A kiegészítők kiválasztásánál ügyeljünk, hogy harmonizáljanak a színek, s kettőnél több élénk árnyalatot ne viseljünk.













































2, Népies motívumokkal díszített felsők
Már tavaly körvonalazódott a népiesség visszatérte, hisz a hímzett felsők már tavaly is nagy sikernek örvendtek. A motívumokkal díszített irányzat most pedig át vette az uralmat a télikabátok között is.

 

 









































3, Hófehér anyagok
Csodásan mutatnak a havazásban, hisz igazi jégkirálynő külsőt kölcsönöz viselőjének, ám az egyik legproblémásabb kabátfajta. Nemcsak gyűjti a hajszálakat, de a legapróbb kosz is szembetűnő ezeken a finom porcelánfehér textíliákon.




































4, Bársonyos retro
Az elmúlt idők szellemét megidéző anyagokból készült, retro szabásvonalú darabuk is reneszánszukat élik.

 


































5, Ferde cipzárral ellátott dzsekik
A tavalyi cipzármánia egy része még mindig él. A cipőkről és felsőkről azonban átterjed a kabátokra is ez a kreatív dekoráció.




































6, Irhabundák
A legmelegebb téli ruházat egyike. Mondják ,hogy olyan mint egy kályha, annyira árasztja a hőt a jéghideg téli napokon. Igazán mutatós és örök darab, bár az állatvédők lehet, hogy nem szimpatizálnak annyira evvel a viselettel.

 

 
































7, Kockás szövetkabátok
Ezek a bájos darabok, Coco Chanel kiskosztümjeinek az anyagát idézik fel. Főként egyszínű kiegészítők viselése ajánlott mellettük.



































8, Farmerdzsekiszerű anyagok enyhe fénnyel
Az őszi és tavaszi idők könnyed farmerdzsekijeit idén télikabátként is viselhetjük. A lényeg a bélés, a réteges öltözködés és a jó meleg sálak.

 





































9, Ballonkabátok, köpenyek
Hosszú darabok, mely a könnyed városi eleganciát és lezserséget tükrözik.












































10, Maxikabátok
Hölgyeim, itt igenis a méret a lényeg. Minél hosszabb, annál jobb és melegebb. Ideális a vékony lábúaknak, lapos fenekűeknek és akik extra fázósak.




































11, Flitteres kiskabátok
Itt nem igazán a funkcióra helyezték a tervezők a hangsúlyt, de a téli társasági események és bálok egyik fénye lehet ez a csillogós kabátka fajta.



 

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr173306449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása