CocoChic

CocoChic

Tökéletes télikabát? 3. rész

2011. október 22. - CocoChic


Következzék az utolsó rész, melyben az eddig még be nem mutatott kabáttrendeket nézzük meg. Remélem az eddigi részek is sokat segítettek, hogy konkrét elképzeléseitek alakuljanak ki, egy fazont vagy színt kiválasszatok. Az eddigi részek körvonalazták az idei választékot, ezeknek a daraboknak a hasznosságát és a következő szezonokban való hordhatóságát.














1, Sportos kabátok fényes anyagból, szőrös kapucnik
Jöhetnek az izgalmas anyagok és a kényelmes, igazán meleg kabik, melyekbe öröm belebújni a kinti hideg hóesésben. Azonban a tömegkínálatban kapható fekete alapú fényes kabátok ideje lejárt, hisz mindenki ezeket hordja és a legtöbb kínai polcán is megtalálhatóak.




































2, Félhosszú kabátok férfias szabásvonallal
Az idei trendek egészét áthatják a férfias jellemvonások. Gondoljunk csak a boyfriend blézerekre, a csőnadrágokra, az Oxford cipőkre, kalapokra. Tuti befutó ez a kabáttípus, azonban ha túl maszkulinnak érezzük benne magunk, dobjunk fel rá egy szép kitűzőt.




































3, Kifinomult és extra nőies bőrkabátok
Az eddig főként őszi viseletként hordott bőrkabátok meghódították a télikabátok piacát is. Egy vastagabb bélés, hosszabb alj, nyakrész és máris hordható akár téli is az örök klasszikus. Egy klassz övvel pedig kihangsúlyozhatjátok a darázsderekatok.




































4, Az ősz árnyalatai egyenes szabásvonallal
Ősszel és télen háttérbe kerülnek a rikító színek és a naturalisztikusabb árnyalatok. A barna kabátok megvétele azért is szerencsés, mert számos árnyalattal és színnel tökéletesen kombinálható a földszín. Fekete, piros, narancs, sárga, zöld...












































5, Szőrme kabátok
Mielőtt az állatvédők heves tiltakozásba kezdenének senkit sem buzdítók eredeti szőrmék megvételére. Sőt! Állítom, hogy a műszőrmék sokkal szebbek tudnak lenni és még a lelkiismeretünk is tiszta marad. Ennek a kabátnak a legnagyobb előnye szerintem, hogy rendkívüli nőiességet és finomságot sugall. Arra az egyre figyeljünk oda, hogy több szőrmés holmi( fülvédő, csizma, táska) viselésekor a szőrmék árnyalata összhangba legyen.





































6, Millitary
Talán ez az a kabátfajta, amit idén már nem szerencsés beszerezni, mert valószínűleg utolsó szezonját éli. A sportosabb és fiúsabb lányoknak ajánlott, de igazán nőies alkatok kerüljék az egyszerű szabásvonalú fazonokat.








































7, Pufidzseki
Az egyik legkényelmesebb és legmelegebb fajta. Csak azoknak ajánlott, akik nem bánják ha a tökéletes alakukból nem látszik semmi. Molettebbek nem igazán előnyös ez a kabátfajta, mert csak még ducibbnak mutatja őket.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8, Finom szőrme kabátok
Ezeknek a kabátoknak ugyanaz, az ismérve, mint a rövidebb szőrmekabiknak. Ez már egy kicsit konzervatívabb, alkalmibb viselet, így az idősebb korosztálynak ajánlom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 






9, Minden, ami kék
Az idei kollekciók egyik leggyakoribb színe a kék. Ez az eleganciát sugárzó szín igazán jól mutat egy aranygombokkal díszített kabáton, ám vigyázzunk, hogy ha túl sok hideg színű kiegészítővel kombináljuk túlságosan fagyos hatású lehet a megjelenésünk.















































10, Csipke
Az örök kedvenc és az igazi nőiesség megtestesítője a csipke már a kabátokra is ,,rámászott". Az eredetileg fehérneműdíszítő anyag először a kesztyűket és a kiegészítőket hálózta be, majd következtek a gallérok, apró kis részletek a ruhákon. Pár éve a csupa csipke csodák voltak a legdivatosabbak, most pedig tovább terjeszkedett ez a mesés anyag.










































11, Lakozott hatás
Véleményem szerint ez a stílus, annyira nem trendi, de hát ízlések és pofonok. Arra ügyeljünk, ha ilyen kabátot veszünk, hogy egy lakkcsizmával már igazán domináns lesz a hatás, ami lehetőleg kerülendő.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr973321830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása