CocoChic

CocoChic

Extrém körmök buliba

2011. november 19. - CocoChic


Vágysz valami extrémre? Valami igazán merészre és különlegesre? Nem tudod milyen körmöket csinálj magadnak a buliba? Itt a megoldás.

Az Essence nemrég piacra dobta a repedezett hatást keltő lakkját, mely a legtöbb drogériában kapható, ahol forgalmaznak Essence termékeket. Alapnak vagy egy speciális repezést elősegítő réteget vagy sima fehér lakkot vigyél fel. Ezután a körmeid hegyére egy kevés narancsos piros lakkot, amit prbálj meg kicsit satírozni (értsd összemosni) a fehér lakkal. Ha ezt nehéznek találod egy halványabb színt vigyél fel a két árnyalat közé. Ha ez meglenne, várj a teljes száradásig, majd kend fel a repedezést imitáló réteget is. Várd meg amíg megszárad és szépen berepedezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr163395970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása