CocoChic

CocoChic

F&F, mert a legkisebb is számít

2011. december 08. - CocoChic



















A Tesco áruházaiban kapható F&F termékek idén végre színvonalukban és árukban is megfelelnek a szlogenekhez hűen ragaszkodó, pénztárcakímélő tippeket kutató, de minőségre vágyó vásárlók számára.

Először pár hónappal ezelőtt fedeztem fel az igazán mutatós és árban kedvező télikabátokat, azóta pedig bekukkantok mindig a ruházati részlegre is ha vásárolni megyek. Nemrégiben teljes papucs- és mamuszkollekcióval rukkoltak elő, melyben a szőrmés, színes és még a norvégmintás darabok is helyett kaptak, s mindez kevesebb, mint 2500 forintért. Ekkor lettem a Tesco termékek híve. Mikulásra sikerült beszereznem egy meleg, piros zoknit, melyen hatalmas plüss rénszarvas ,,trónol". A Mikulás persze a fiúkat sem hagyhatja ki, így anno a bevásárlókosaramba került pár vicces karácsonyi és téli mintás nyakkendő is, melyek mindössze 800 forintba kerültek. Hazaérve gondoltam megnézem a honlapot is. Őszintén meglepődtem ,mikor az oldal betöltött, ugyanis egy kiemelkedően színvonalas, összeszedett, tematizált felületen találtam magam. Aki igazán el van veszve a nagy ajándékkeresésben és fogalma sincs, hogy kinek mit vegyen, mindenképp látogassa meg a webes F&F felületet. Gondoltak itt a házitündérekre, az úriemberekre, a tipegőkre, a dívákra... egyszóval mindenkire. Ruha, kiegészítő, kozmetikum, lakásdekor és egyéb területek ajándékait találhatjuk meg csoportosítva. Külön kiemelnél a 2900 forint alatti ajándékok halmazát, melyben nemcsak meseszép és vicces de tényleg fillérekbe kerülő meglepetésekre is lelhetünk. Következzen pár kép az F&F oldaláról egy kis ízelítőnek


 

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr913448012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása