CocoChic

CocoChic

Budapest Essential Looks 03.01 VIP este

2012. március 05. - CocoChic

Március 1-én az InStyle tartott szülinapot partit, illetve a Lancia divattervezői pályázatára beérkezett művek közül a döntősök végigvonulhattak a kifutón.A késő este folyamán pedig Daalarna tartott egy exkluzív bemutatót, majd Zséda tartott koncertet.

Csütörtök_4388.jpgAz est támogatója a San Pellegrino és a Chivas Regas volt.Megérkezéskor igazi hollywoodi hangulat fogadta az ember lányát vörös szőnyeggel és hostessekkel, majd a regisztráció után mindenki kapott 3 zsetont, amit az est folyamán beválthatott Chivas koktélokra. Stílszerűen a bejárat után azonban egyből egy finom, hűsítő welcome drink várt minket. Azt, hogy tolongó tömeg volt nem mondanám. Az InStyle szülinapja abból állt, hogy az rendezvény házigazdája (Jaksity Kata) felhívta a szerkesztőséget a színpadra, akik igazából nem nagyon vágytak erre, majd megszeppenve ácsorogtak, míg a főszerkesztő megérkezett, átvette  az ilyenkor szokásos csokrát, betoltak egy tortát majd mondott két mondatot. Hogy a szerkesztőség tagjait illet volna bemutatni? Na ne már kérem szép... A tortát persze csak a VIP VIP szekcióján lévő InStyle vendégek kóstolhatták meg. Daalarna bemutatója mesés volt, erről majd később lesznek képek. A Lancia pályázatára pedig érkeztek igazán színvonalas és kreatív munkák, öröm volt nézni, hogy a kezdő tehetségek között is milyen remekek vannak. Zséda koncertje három számból állt, amibő igazán kettő volt élvezhető a hangtechnikai bakik miatt, az azonban tény, hogy csodás hangja van, bár az előadásmód nem igazán ragadott magával.

Csütörtök_4382.jpg
Csütörtök_4160.jpg
Csütörtök_4167.jpg
Jaj de szép ez a ruha, szívesen elfogadnám én is :)
Csütörtök_4564.jpg





A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr614291419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása