CocoChic

CocoChic

Vagány frizkók

2012. április 08. - CocoChic

A 2012-es szépségtrendek mindent megengednek, így ha igazán vagány és bevállalós frizurát szeretnénk idén akár ezt is megtehetjük. Következzenek pár extrém frizura!

Az idei szezonban bátran játszhatunk a vágással, hiszen a különleges vonalvezetés, az izgalmas frufruk és a felnyírások is trendik. Az igazi nyári hőségben jól jöhet a rövid haj, melyet akár egy-egy izgalmas neon színű melírral vagy színezett tinccsel is megbolondíthatunk. Az átmenetes festés és a taréjszerű vágás a punk kultúrából megszelídített jellegzetesség.

 Sötét haj
Sötétebb hajúak esetében a színek dominanciája már kevésbé szembeötlő, így itt látványosabb a vágással elért hatás. Idén az alul felnyírt, felül pedig hosszúra hagyott haj a legkedveltebb, a merészebb színek közül pedig a narancssárgás-vöröses árnyalatok az abszolút favoritok.

Az ilyen merész frizurákat tényleg csak azoknak ajánlom, akik tudják hordani is. Ha megtetszettek a formák, kérd meg fodrászodat, hogy trükközzön kicsit a vágásnál, hisz ha alul is felnyírja a hajad meg lehet oldani, hogy a leengedett hosszú haj eltakarja a rövidebb részeket. Ezzel a megoldással hét közben maradhat a visszafogott lobonc, míg hétvégén igaz punkos frizkót készíthetsz pár hajtű és színezőspray segítségével.

Forrás: femcafe.hu
Mielőtt azonban szó érné a ház elejét, a szerző én vagyok :)

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr94371101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása