CocoChic

CocoChic

Az 5 legdivatosabb ékszer

2012. május 14. - CocoChic

Nem is sejtjük, hogy egy jól kiválasztott ékszernek mekkora hatalma lehet az öltözködésünk felett. Érdemes példaként megfigyelni a Dolce & Gabanna kollekcióját, hisz a tervezők mindent az ékszerekre alapoztak.

 
Színbomba
2012 minden tekintetben a színek éve, hisz a színes farmerok, color blocking szettek és pasztelles árnyalatok mellett a rikító neonos árnyalatok is helyet kaptak. A tavaszi-nyári szezon egyik leghasznosabb kiegészítője az élénk színű nyaklánc lehet, amit ha egy semleges színű ruhával kombinálunk, látványos végeredményt kapunk. Kedvencünk Dannijo Kinsley nyakéke, melynek ezüstös csillogása eleganciát, míg élénk színe igazi modern összhatást kelt.


 

 

Formatervezett darabok
Különleges, egyedi és méregdrágának tűnő ékszerek hódították meg a 2012-es trendeket. A szoborszerű, fémes anyagú darabok örvendenek a legnagyobb népszerűségnek, így például Soo Ihn Kim Jinx karperece.

 

 

 

 

Koktélgyűrűk
Az irodai kiskosztümhöz, koktélruhához vagy csak a blézer-farmer kombóhoz is remekül illenek a feltűnő ékkővel díszített mesebeli gyűrűk. Alexis Bittar zöld köves gyűrűjébe első látásra beleszerettünk.


 

 

Drámai hatás
A legegyszerűbb szettekhez néha elég csak egy feltűnő darab. A mutatós ruhákat pedig nem érdemes túlbonyolítani többféle kiegészítővel. Ilyenkor a legkézenfekvőbb megoldás egy drámai hatású fülbevaló lehet. Formája és különleges textúrája miatt imádjuk Made Her Think Pave Marquis fülbevalóit, amelyek már inkább műalkotások.

 

 

 

Medálok
A nyakláncokat feldobhatjuk egy-egy mutatós medállal, melyekkel egyedi stílusunkat is kifejezhetjük. Ha hiszünk az ezotériában, nézzünk körül a csillagjegyünkhöz illő kövek között, így akár kabalaként is funkcionálhat a medál. Pamela Love kvarckristályos nyaklánca nemcsak gyönyörű, de pozitív energiái miatt az egészségünkre is jótékony hatással lehet.

 

 

A cikk eredeti megjelenési helye: www.femcafe.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr394505407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása