CocoChic

CocoChic

A Beyoncé típus

2012. június 30. - CocoChic

Ha a te testalkatod is hasonlít Beyoncééhez, akkor bizony az A-alakúak közé tartozol. Bejegyzésemben adok pár tippet, hogy emelheted ki az előnyös részeket illetve, hogy rejtheted el a nem kívánt zónákat.

A tökéletes nadrág
A legfontosabb, hogy a problémás részeket elrejtsük. A legjobb megoldás az egyenes szárú nadrágok viselése, melyek a combrésznél passzolnak, majd onnan egyenes vonalban folytatódnak. Azonban ügyelj az anyagok kiválasztásánál arra, hogy ne vastag, sűrű anyagokat válassz, hisz ezekkel pont ellentétes hatást érsz el. Tehát a tweed és a bársony hordása számodra nem javasolt. A legideálisabb a vékony szövetnadrág, mely amúgy is rendkívül elegáns és a legtöbbnek karcsúsított a szabásvonala.

További tippekért kattints!

beyonce_1.jpgSzoknya
Ha szeretsz nőiesen öltözködni és imádod a szoknyákat, akkor az A-vonalú, térd alá érő fazont válaszd. Azonban a szoknyán található fodrokat, rakásokat, rávarrt zsebeket és díszítéseket kerüld, hisz szinte vonzzák a tekintetet az adott területre, ami ez esetben ugyebár épphogy a problémás rész. A ,,pörgős" szoknyát is feljtesd el, hisz a sok anyag viselése optikailag becsapja a szemet és megtévesztően kövérít. A lényeg: minél egyszerűbb, annál jobb!

Felsők
Az alsó és felső testtájék arányossága miatt válassz buggyos ujjú blúzokat és ropogósra vasalt inget, mely amúgy is kitünően passzol az elegáns szövetnadrághoz. Bátran viselj élénkebb színeket is, hisz amire büszke vagy hangsúlyozd ki. Blézerek esetében a csípő alá érő szabásúakat preferáld, mely derékben szűkített, hisz ez tovább fokozza a felsőrész előnyősségét. Mindig kerüld a bő fazonokat!

Kabát
A téli öltözék fontos része a kabát, melynek kiválasztásánál alaposan melléfoghatsz. A rövidebb fazonok az alsó testrészt hangsúlyozzák, ami ebben az esetben kerülendő. Célszerű tehát a hosszabb szabásvonalú darabokat preferálnod, s abból is a combközépig érő klasszikus szabású ballonkabát, ami a legjobban áll a testalkatodhoz.

Cipők
A cipők kiválasztásánál is az optika trükkjeit vegyük figyelembe. A magassarkú cipő egyik legnagyobb előnye, hogy nyújtja a sziluetted, s így minél magasabb a sarka, annál magasabbnak és vékonyabbnak tűnsz te is. Ügyelj azonban arra is, hogy kényelmes topánokat szerezz be!

Figyelemelterelés
A kiegészítők terén a nagyobb méretek győzedelmeskednek, hisz egy hangsúlyos nyaklánc, egy látványos fülbevaló egy nagy medáll vagy egy óriási táska kellő mértékben vonza az eltévedt tekinteteket. A tiltólista első helyezettje a csőnadrág, melyet messziről kerülj el!

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy lájkot!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent!

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr484617828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása