CocoChic

CocoChic

Extrém topánok

2012. július 06. - CocoChic

A legtöbb nő cipőfanatikus és állítása szerint bármi, ami cipő, elfogadná. Vannak azonban megbotránkoztató vagy igazán különleges darabok. Persze ezek között is lehet találni szép lábbeliket, ám vannak olyan topánok, melyeket tervezőjük se gondolhatott komolyan. 

Gaetano Perrone szeret az átlagostól eltérő topánokat tervezni, ám darabjai mégis a jóízlés határain belül maradnak. Tollak, különleges rátoldások-díszek és Perrona védjegyévé váló ezüst gömbök.
gaetano-perrone-shoe-collection-spring-summer-2012-1-horz.jpg

Valentino cipői nem hiába világhírűek, hisz korszakalkotó megoldások jegyzik a divatmogul tevékenységét. Tollak, hatalmas méretű csipkedíszek, melyek erőteljes túlzásnak tűnnek, ám különleges alkalmakra még  hordhatóak ezek a darabok.
ValentinoFeatherSandalsTheNineForty-horz.jpg

Anastasia Radevich szeret játszani a formákkal és anyagokkal, s ez meg is határozza cipői stílusát. Főként a jellegzetes sarokmegoldásai keltik fel a figyelmet. Darabjai extravagánsak, de bevállalósabbak bátran hordhatják őket.
anastasia radevich-horz.jpg

Alexander McQueen kollekciójában nemcsak a ruhák, de a kiegészítők is döntögetik azokat a bizonyos határokat. Sokat mond a tény, hogy Lady Gaga kedvenc darabjai McQueen márkájúak. Ezekben a topánokban valószínűleg már kissé furcsán néznének ránk az utcán.

alexander-mcqueen-shoes-horz.jpg

Iris Schieferstein darabjainak fogadtatása igazán botrányos, hisz a művésznő preparált állati testrészekből készíti darabjait. Ízlések és pofonok, bár én inkább az állatok pártján állok.

horse-shoes-horz.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr404620816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása