CocoChic

CocoChic

A Scarlett Johansson típus

2012. július 07. - CocoChic

Scarlett Johanssonhoz hasonlóan igazán nőies domborulataid vannak? Keskeny derekadhoz erőteljesebb felsőtest párosul és ezért nem tudod, mi állna előnyösen? Szélesebb felsőtested mellett a vastagnak tűnő karjaidat is szeretnél leplezni? Akkor olvasd el bejegyzésemet, amelyből megtudhatod, mit vegyél fel, ha te is a V-alakúak csoportjába tartozol.

Nőies idomok
A V-alak az egyik legnőiesebb, ezért az elegáns öltözködés nem jelenthet nagy gondot a típus képviselőinek. Az idomok rejtegetése a legrosszabb, amit tehetsz, de érdemes kissé mérsékelni a nőiesség keltette hatásokat a megjelenésed terén. A legelőnyösebbek az alakot finoman követő ruhák. Bármilyen meglepő, de a nagy melleket egy V kivágású felsővel lehet a legjobban álcázni. Hangsúlyozd ki dekoltázsod, de figyelj rá, hogy ne kerek nyakkivágású topokat és garbót vegyél fel, mert azok csak erősítenek.

További tippekért kattints!

734895881.jpgAnyagok, szabásvonalak
Ne vegyél fel vastagabb anyagból készült felsőket se, inkább a pamutfelsőket keresd, hisz ezek jobban illeszkednek az alakodhoz. Egy bő ujjú top, a háromnegyedes ujjú top és a nőies szabású ingek, blúzok előnyösen vékonyíthatják vastagabbnak tűnő karjaidat. Ezeket a felsőket azonban ne gombold végig! A tunika is jó választás lehet, hiszen a lefelé bővülő darabok jótékonyan takarják a pocakot. Az egyszínű verziók szerencsésebbek, mint a mintás alternatívák, melyeket inkább kerülj, hisz pont a kívánt hatás ellenkezőjét éred el velük. A karcsúsított kabátka és a szűkített kardigán az öltözködésed alapdarabjai legyenek, hisz kiemelik a test egyik legkarcsúbb pontját, a derekat - amit estedben nem szabad elrejteni.

Alsótest
Ha formás a lábad, járj szoknyában, hisz hangsúlyozza a nőiességedet. A rövidebb darabok is jöhetnek, de a hagyma-, a ceruza- és az egyenes vonalú szoknyák állnak a legjobban. Az aszimmetrikus szabásvonal szerencsés választás lehet, hisz elvonja a figyelmet a hangsúlyos területről. A túl szűk nadrág a legnagyobb ellenséged és a ceruzafazont is kerüld, hisz ezek csak az alsó- és felsőtest közti különbséget emelik ki. Az egyenes vonalú vagy az enyhén bővülő fazon azonban remek választás. Óvakodj a csípőt hangsúlyozó zsebektől, fodroktól, díszektől, berakásoktól és a feltűnő övektől.

Kiegészítők
Kiegészítők választásakor a nagyméretű táskákra essen a voksod, hisz optikailag ezek a tatyók vékonyítanak s ezek közül is a színes darabok a leghatásosabb csodafegyverek. A hegyes orrú cipő vonalai elütnek az alakod lágy íveitől, ezért megbontják a harmóniát, így érdemes száműznöd őket. A kerek orrú cipellők és a balerinák azonban igazán bájosan festenek rajtad!




A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr314617850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása