CocoChic

CocoChic

3 frizuratipp a kifutóról

2012. július 12. - CocoChic

Az idei szezon bemutatásakor a kifutókon végigvonuló frizurák között számos dekoratív és újító megoldást találhattunk. Következzen a 3 legtrendibb és legötletesebb kiegészítő!
Yves-Saint-Laurent-Spring-2012-beauty-2-horz.jpg
A Yves Saint Laurent fodrászai a balerinakontyokat bolondították meg aranyszínű hajba valókkal. Mi is könnyedén elkészíthetjük ezt az extrém frizurát, ha esetleg fémes hajgumival fogjuk össze a copfunkat. Az aranyszínű, lemezkékből álló karkötőt is felhasználhatjuk erre a célra.
louis-vuitton-spring-summer-2012-model-messy-up-do-hair-backstage-horz.jpgA Louis Vuitton modelljeinek hajában pedig kislányosan elbűvölő, kövekkel díszített hajpántokat láthattunk. A pántot beszerezhetjük bizsuboltokban is, de akár házilag is elkészíthető, amihez csak a pánt alapjára, selyemszalagra és pár kőre vagy strasszra van szükségünk.
Trendy-hairstyles-Spring-2012-Chanel-Classic-beam.jpgA Chanel kifutóján feltűntek a rég elfeledett gyöngyökkel díszített hajtűk és hullámcsatok. A mostanság már csak menyasszonyi frizurákban feltűnő apró kiegészítők igazán bájossá és elegánssá varázsolhatják a legegyszerűbb szettet is, ám a hétköznapokon jóval kevesebb hajzselét használjunk mint a kifutón. A vizes hatást mellőzve azonban igazán kifinomult hatást érhetünk el az apró gyöngyökkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr294648609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása