CocoChic

CocoChic

A kedvenc nyakbavalóim

2012. július 14. - CocoChic

Egy jól kiválasztott nyaklánc kiemelheti előnyös részeinket, mint például a dekoltázsunkat, a szemünket vagy bőrünk árnyalatát. Az ékszerek között is jelen van azonban a szezonális trend, mely meghatározza, hogy milyen alapanyagok, színek és formák lesznek a közkedveltek az adott időszakban. Lássuk, mik 2012 legtrendibb nyakbavalói!

1.jpgVadócoknak
A téli időszaktól kezdve megfigyelhető a gallérszerű, tömör alapú nyakláncok vagy inkább nyakékek népszerűsége, ami csak tovább fokozódott a jó idő közeledtével. A színes, naturalisztikusabb ékszerek helyett válassz inkább fémes, extravagáns darabokat, mely igazi luxust sugároznak a legegyszerűbb szettel is kombinálva. Nagy kedvencem Aurélie Bidermann bikafejes, kőberakásos darabja.
2.jpgA színek kedvelőinek
A másik nagy trend az apró cseppekből és gyöngyökből összeálló, ám merev testű nyakék, melynél nem csak a klasszikus és hagyományos ékkövek, hanem a színes, rikító plasztikok is előkerülnek. Bátran válassz akár egy merész rózsaszínt is, hisz az idei szezon egyik jellegzetessége a vibráló árnyaltok ötvözése. Számomra az abszolút befutó a Fallon narancs, arany és pink lemezkékből álló darabja.
3.jpgBohém, hippi és etno
Idén a rég elfeledett kásagyöngy és fagyöngy is visszatért, ám kissé modernebb és színesebb verzióban. A gyöngynyaklánc kiválasztásánál főként a többszálú és merész színű darabok a népszerűek, melyeket akár otthon is könnyedén elkészíthetsz. A Max & Chloe narancssárga nagy fagyöngyös darabja remekül mutat egy fekete vagy kék ruhával.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr764656217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása