CocoChic

CocoChic

Ki koppintott?-Sztárok egyforma ruhában

Bejegyzés alcíme...

2012. augusztus 17. - CocoChic

Még Hollywoodban is előfordul, hogy a hírességek ugyanazt a ruhát veszik fel, mint a vörös szőnyeg többi csillaga. Persze a kellemetlen szituáció ma már egyfajta versengéssé nőtte ki magát, hogy vajon kinek is áll jobban az adott darab.

sev-kendall-jenner-nikki-reed-sheer-maxi-lgn(1).jpgA sztárok is imádják a kényelmes és szexi maxi ruhákat, így puszta véletlen lehet, hogy Kylie Jenner és Nikki Reed ugyanabban a ruhába szeretett bele. Sőt, nemcsak a ruha, de a kiegészítők terén is azonos az ízlésük, hisz mindketten fekete kivágott elejű magassarkút párosítottak a ruhához.

sev-black-dress-lgn(2).jpg

Kourtney Kardashian és Melissa Rauch is ugyanabba a darabba szeretett bele, hisz mindketten a fodros fekete kisestélyit vették fel a fényképészek előtti pózoláshoz. A Ted Baker által tervezett ruhát Kourtney klasszikus kiegészítőkkel és egy egyszerű copffal ötvözte, míg Melissa egy feltűnő, kék táskával egészítette ki.

sev-green-dress-lgn(1).jpgKylie Jenner biztos imád összeöltözni, mert most Emma Roberts-éhez hasonló darabot választott. Nem elég, hogy mindketten ugyanazt az Amanda Uprichard darabot öltötték magukra, de mindkét lány egy lila bársonycipővel koronázta meg az outfitjét. Vajon véletlen?

sev-coarl-shirt-lgn(1).jpgPersze azonos daraboknak is lehet igen különböző élete, mint ahogy ennek a narancssárga topnak Kendra Wilkinson és Kristin Cavallari esetében. Míg Kendra egy visszafogott szettben viselte a felsőt, addig Kristin igazi parti darabot varázsolt belőle a lila szoknya segítségével.

sev-kourtney-ariana-lgn.jpg

A Blaque kék ruhája is nagy népszerűségnek örvend, hisz nemcsak Ariana Grande, de a listán már másodszorra szereplő Kourtney Kardashian is előszeretettel viseli. Míg Ariana egy leopárdmintás cipelővel egészítette ki a meseszép ruhát, addig Kourtney a semleges nude és fekete kiegészítőkre voksolt.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr704713949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása