CocoChic

CocoChic

Bőrszoknya - Vagány, mégis nőies

2013. január 03. - CocoChic

A bőrdzseki után egy újabb vagány alapdarab kívánkozik a gardróbunkba, a bőrszoknya. Most azonban nem rockos, hanem nagyon is csajos összeállításokat készítettem a szokatlan darab felhasználásával.

Csak csinosan
Akár munkahelyünkre is felvehetjük a bőrszoknyát, ha egy visszafogott és elegáns párosítás során egy semleges színű felsővel kombináljuk. Fehér inggel és fekete kiegészítőkkel a legstílusosabb.

Fekete-fehér hétköznapok
A hétköznapokon is a fehérrel való kombináció tűnik a legkézenfekvőbbnek, ám egy-egy merészebb, formabontóbb kiegészítővel egy kis izgalmat vihetünk az outfitünkbe. Egy oversize pulcsi vagy egy leopárdmintás clutch is sokat dobhat a megjelenésünkön.

Bohém és rockos
Laza napokon egy egyszerű pulcsival és más bőr kiegészítőkkel kombinálva nemcsak kényelmes, de kissé vadóc megjelenést kölcsönözhetünk, amit persze egy stílusos kalappal vagy egy rockos bakanccsal csak még tovább fokozhatunk.

Színek
Az ősz és a tél beköszöntével igazán bájossá tehetjük a bőrszoknyánkat, ha feltűnő és meleg színekkel kombináljuk, például a szezon kedvencének számító bordóval vagy a falevelek színét idéző sárgával.

Merész párosítások
Ha egy kis feltűnésre vágysz, párosítsd merész anyagokkal vagy színekkel a szoknyád. Idén nagyon divatos az égboltot idéző minta, mellyel rendkívül modern hatást érhetsz el. A csipkefelsőkkel való vegyítés klasszikus megjelenést adhat, míg a colorblocking kombinációk vidámabbá varázsolják a szürke hétköznapokat is.

Rétegek
A fázósabbak bátran húzzanak térdzoknit vagy a szettük színéhez passzoló hosszú mellényt, de a blézer-sál párosítás sem mutat rosszul a bőrszoknyával.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr744989205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Túrós (törölt) 2013.01.03. 21:21:10

szerintem klasszak a bőrszoknyás lányok, bár alap hogy megfelelő fenék meg lábak kellenek hozzá :D

SarahConnor 2013.01.03. 21:21:22

Biztos egyedül vagyok vele, de a bőrszoknya, pláne a ceruza szabású, nagyon ocsmány. A szemetet is csak akkor vinném ki benne, ha pisztollyal kényszerítenének. Szerintem öregít, olcsó, feltűnősködő, akármivel körítik.

átlátó 2013.01.04. 11:18:57

Olga kérem, engem nem érdekel a divat... egyenként küldje be őket, kicsit diktálgatok, oszt jónapot... menjenek haza.

kuki123 2013.01.04. 19:54:49

@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
szerintem is leggings feldobja.

@Fenimore: Szerintem rosszul ítéled meg,
Sőt elegáns....

Feltűnő? egy lány legyen feltűnő

SarahConnor 2013.01.05. 14:41:19

@kuki123: ki mivel tűnik fel... jó bornak nem kell cégér, pláne ilyen.
süti beállítások módosítása