CocoChic

CocoChic

Gyönyörű gyűrűk

2013. február 02. - CocoChic

Szeretnél beszerezni pár igazán szép kiegészítőt? Válassz egy gyönyörű gyűrűt, mely a legtöbb szettedhez passzolhat.

Egyszerű darabok
Ha nem szereted a túl csicsás darabokat, de szeretnél valami látványosabbat, akkor válassz egy indamintát idéző darabot. Ha különleges mondanivalód van, akkor a jópofa feliratos ékszerek bizonyulhatnak a legjobb választásnak, míg a bizonytalan alkatoknak a multigyűrűket ajánlom, hisz így minden nap váltogathatsz, hogy mit viselj.

Indás: Modcloth 2.230 Ft | Feliratos: Republic 1.450 Ft | Multi: Topshop 6.500 Ft

Minimalista
A letisztultabb formák szerelmesei imádni fogják a 2013-as ékszertrendeket, hisz a díszítés nélküli, egy felületből álló darabok idén nagyon divatosak. Persze az egyszerű, feltűnésmentes darabokba is vihetünk egy kis izgalmat, ha egy szokatlan struktúrával bolondított ékszert szerzünk be.

Sima: Mango 3.450 Ft | Textúrált: Whistles 7.000 Ft | Sima: Monki 2.270 Ft

Állatok és mesefigurák
Gyermeki énünket sem kell háttérbe szorítanunk, hisz a bolondosabb kiegészítők a hétköznapokban remekül megállják a helyüket. A Mickey egeres darab igen mókás, míg a bagoly még mindig nagy sláger.

Egeres: ASOS 8.500 Ft | Lovas: Nelly 1.400 Ft | Baglyos: Nelly 2.460 Ft



Köves darabok
Ha elegáns és fényűző darabokra vágysz, akkor egy kövekkel díszített gyűrűt válassz, hisz egy jól eltalált ékszer igen sokat dobhat a megjelenésünkön. Egy ilyen feltűnő darabhoz visszafogott manikűr illik.

Márványos: Conleys 12.790 Ft | Fekete-arany: Mango 10.600 Ft | Ezüst: Topshop 2.600 Ft

 

Színek
Bátran válasszunk színesebb, feltűnőbb darabokat, hisz ezek egy kis vidámságot, pezsgést csempésznek az unalmasabb szettekbe is. Az ősz és tél trendszínei a bordó, a bézs és a barna, de bátran válasszunk egy üdítő tavaszt idéző zöldet vagy egy hűvös kéket, melyek azonos színű körömlakkal a leghatásosabbak.

Kék: Nelly 2.400 Ft | Barna: Mango 6.300 Ft | Zöld: Piperlime 4.900 Ft



Különleges darabok
Ha szeretnél egy igazán egyedi darabot, akkor válassz például egy szétnyitható darabot, amiben cserélgetheted a képet. Nagy kedvencem a levelet idéző, az ujjon végig tekergő gyűrű. A sok berakással és kővel díszített gyűrűk valódi vintage hatást kölcsönözhetnek összeállításunknak.

Szíves: Fashion Union 1.700 Ft | Levél: River Island 2.100 Ft | Vintage: Miss Selfridge 3.010 Ft

 

 

 

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, nyom egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr285058862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása