CocoChic

CocoChic

4 tuti trend a télutóra

2013. február 11. - CocoChic

Idén újra a karakteres és egyedi anyagok kerültek a középpontba, melyek a legunalmasabb téli szettet is könnyedén feldobják. Vajon a te kedvenced melyik lesz?

Brokát
Az arannyal vagy ezüsttel átszőtt selyemszövet igazi fényűzést sugall miközben megidézi a versailles-i pompát. Alkalmakra tökéletes lehet egy brokátruha, ám kiegészítőkön vagy egyszerűbb darabokon viselve az idei barokk trendet idézi.

Bársony
A finom tapintású és fényes bársony is visszatér ebben a szezonban, mely valódi eleganciát kölcsönözhet a legegyszerűbb összeállításoknak is. A legdivatosabb bársony darab a blézer, mely kissé maszkulin hatásúvá varázsolja szettünket.

Csipke
A finom és nőies csipke már nemcsak a fehérneműkön tündököl, de ruhánkon, harisnyánkon vagy pólónkon is viselhetjük a nemes anyagot.

Tweed
Az angolok kedvenc gyapjúszövete soha nem megy ki a divatból, idén télen azonban az eddig megszokottnál is nagyobb mértékben tűnik fel a klasszikus eleganciát sugalló anyag.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr765072247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása