CocoChic

CocoChic

Csináld magad: szegecses hajpánt

2013. március 18. - CocoChic

Még 2013-ban is trendik lesznek a szegecses darabok. Ha eddig még nem szereztél be pár kiegészítőt, akkor most megtudhatod, hogy hogyan készítheted el otthon a szegecsekkel díszített hajpántodat!

Hozzávalók
- hajpántalap
- szegecsek
- a hajpánt színével megegyező színű cérna
- tű

Elkészítés
1. lépés
Ha felvarrható szegecseket vettél, akkor csak fűzd be a cérnát a tűbe és az előre kijelölt és kiszámított távolságok mentén varrd fel a szegecseket.


2. lépés

Varrás közben többször ellenőrizd, hogy egyenes haladsz illetve, hogy a szegecsek egyenlő távolságra helyezkednek-e el egymástól, hiszen csak így lesz szép a végeredmény.

Plusz tippek
Egy gumiszalag alapú hajpántra könnyebb felvarrni a szegecseket, így ha nem olyan jó a kézügyességed, akkor inkább ezzel a megoldással próbálkozz. A kemény alapú hajpántok esetében akár laposszegecseket vagy sorszegecseket is vehetsz, amit ipari ragasztóval is rögzíthetsz, ám ez a megoldás kevésbé tartós, hisz a kis tüskék könnyebben lepotyoghatnak, mint a varrott verziónál.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához!

Képek: Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr705138022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása