CocoChic

CocoChic

Izgalmas fonatok 2013-ra

2013. április 05. - CocoChic

Már tavaly is taroltak a fonott frizurák, ám idén sem tűnik el ez a különleges hajviselési mód. Most bemutatom, milyen fonások lesznek a legdivatosabbak 2013-ban!

A tavalyi tavaszi-nyári halszálka őrület után ősszel már feltűntek a kontyba fogott és csavart romantikus megoldások is, ám 2013-ban egyértelműen a ,,fejőlány" frizura lesz a befutó. A nagy divatházak bemutatóin is ezzel a frizurával találkozhattunk a legtöbbet, ám az elkészítési módok jelentősen eltérhetnek.

Kislányos báj
A fejtetőn kezdődő fonástól elkezdve, az oldalsó tincsek letűzésén át, a szinte szembe logó megoldásokig mindenhogyan elkészíthetjük ezt a hajat, egyszerűen nem foghatunk mellé vele. Egy ilyen romantikus frizura mellé finom, lágy színeket használjunk a smink kiválasztásakor is, hisz ezzel fokozhatjuk a kislányos bájt.

Kócoska
Több kifutón is csak az oldalsó, hosszabb tincseket fonták be, majd azt tekerték koszorúszerűen körbe. Persze nem kell ,,jókislányosan" viselni ezt a frizurát sem, bátran kócoljuk kicsit össze a tincseket, ha vadabb hatásra vágyunk.

Hangsúlyos tincsek
Ha csak egy hangsúlyos tincset készítünk, akkor a haj többi részét érdemes hátul egy kontyban összefogni, hogy jobban érvényesüljön a fonat.

Rövid hajjal is mutatós
Ha csak a tincsek alját fonjuk be, akkor akár kontyba is foghatjuk a hajunkat, így izgalmas hatást keltve, de hajpántként is használhatjuk az elkészített tincseket. A rövidebb hajúaknak sem kell lemondaniuk erről a trendről, hisz egy oldalsó tincs elkészítésével és egy kis tupírral igazán vad és merész frizurát készíthetnek, de akár a fül fölötti és a homlokra hulló tincseket is összefonhatják.

Izgalmas megoldások
Az izgalmasabb megoldások szerelmesei bátran fonják be a lófarokba kötött hajukat, de a fonott tincsek keresztezésével és hurkolásával is egyedi látványt érhetnek el.

Újra hódít a tavalyi trend

A tavalyi nagy kedvenc, a halszálkára emlékeztető technika (ismert még halfarok néven is) is feltűnik még az idei tavasszal, ám most egy kicsit tépkedjük meg majd a tincseket, hogy bohémebb, természetesebb hatást keltsünk.

Duplázz!
Idén nem csak az egy tincsből álló fonatok tarolnak, hanem a több copfba fogott frizurák is divatosak. A már befont tincseket még egyszer hurkolhatjuk.

Praktikus viselet
A halszálka fonást bátran tépkedjük meg kicsit, hisz idén a bonyolultabb, összetettebb technikák is kissé kócos hatást keltettek, így az sem kínos, ha az előző napi fonatunkat még nem bontottuk ki. A frufru lenövesztésekor is érdemes befonnunk az oldalsó, zavaró tincseket.

Alkalmakra is tökéletes
A különleges megoldások kedvelői a frufrujukat is ,,elfonhatják" vagy akár több technikát is ötvözhetnek. Egyszerű, de mégis bájos megoldás lehet, ha csak lazán összefogjuk a hajunkat, amit hátul rögzítünk vagy kontyba fogunk. Akár alkalmakkor is viselhetjük ezeket az izgalmas frizurákat, melyekkel garantáltan kitűnünk a tömegből.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr225185606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása