CocoChic

CocoChic

Fekete és fehér - Monokróm trend

2013. augusztus 11. - CocoChic

Az egyszerű összeállítások és a klasszikusan elegáns darabok szerelmesei örülhetnek, hisz idén a monokróm újra trendi lesz és pár fekete-fehér darab is elég a tökéletes megjelenéshez.

Fekete, fehér, igen, nem
A 2013-as évben ismét tarolni fognak az egyszerű, mindössze két szín felhasználásával készült szettek. A tavalyi tuxedo blézer még idén is trendi lesz, sőt a bőrdzsekik is maradnak, de a szezon egyik legfontosabb darabja a fehér blézer, ami nyáron is praktikus viselet lehet a hidegebb napokon.

Csak nőiesen!
A puritán színvilág sokszor kelt maszkulin hatást, így érdemes ezeket az összeállításokat egy szoknyával viselni. Nagy kedvencem az első képen látható, kicsit retró hatású, térdig érő darab.

Bőr
Ha vagányabb, rockosabb hatást szeretnél elérni, akkor viselj egy bőrből vagy műbőrből készült darabot, ami garantáltan megfűszerezi a megjelenésedet.

Minták
Ha a mintásabb darabok felé húz a szíved, akkor a kockás és a tyúklábmintás lehet a legjobb választás, de bátran kombinálhatod az eltérő nyomatokat, hisz idén ez is megengedett.

Grunge
A 2013-as évben visszatérnek a grunge és a bohém stílus darabjai is, de egy csöppnyi 80-as évekkel is találkozhatunk, úgyhogy bátran vállaljuk be egy csíkos vagy geometrikus printtel ellátott darabot is.

Egy kis színfolt
Ha nem akarod megtörni a fekete és a fehér harmóniáját, de egy kis színt is vinnél az öltözetedbe, akkor válassz egy dögös, színes táskát.

 

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr985455945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása