CocoChic

CocoChic

Street fashion kiállítás

2012. június 13. - CocoChic

Az utca divatja egykor és ma
Június 22-én a III. kerületben található Kiscelli Múzeum ,,Street Fashion Múzeum - Az utca divatja egykor és ma” elnevezéssel megnyitja interaktív kiállítását, mely során 100 év jellemző viseleteit és ideáljait csodálhatják meg a látogatók.StreetFashionKiallitas_kepes_ajanlo-s.jpgArchív és kortárs
A tárlat egy ANNO és MOST részből áll, melyhez a fortepan.hu és a streetfashionbudapest.hu fotói szolgáltatják az alapanyagot, ezzel párhuzamba rendezve az archív és kortárs képek gyűjteményét. Tehát az 1900-as évek öltözeteitől napjaink divatblogszférájáig betekintést kaphatunk a divatról és a legjellemzőbb stílusirányzatokról.
A streetfashionbudapest.hu az 50 legjellemzőbb karakterét is bemutatja, sőt az oldal 2010-es arcaival készült interjúkba is bepillanthatunk. A kiállítás során a hazánkban végzett ,,gardróbfelmérések” eredményeit is megtudhatjuk.
A tárlat interaktivitása abból fakad, hogy a látogatók saját tárgyaikkal, ereklyéikkel vagy fotóikkal bővíthetik a gyűjteményt, ezáltal nyomot hagyva a hazai street fashion történetében.

Fontos információk
A helyszín tehát a Kiscelli Múzeum (1037 Budapest, Kiscelli utca 108) s a kiállítás 2012. június 22. és augusztus 21. között hétfő kivételével minden nap 10-18 óráig megtekinthető.

Én biztos, hogy elmegyek, mert lenyűgözőek a régi fotók illetve a street fashion is nagyon érdekel, de ha a kettőt ötvözik, az valami egészen egyedi. Tuti nyári program a csajokkal :)

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr234586379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása