CocoChic

CocoChic

Art deco körmök

2012. december 01. - CocoChic

Egyszerűen elkészíthető, de mutatós körmökre vágysz? Akár még a reggeli rohanásban is kifestheted art deco stílusúra a körmödet, hisz nem igényel túl nagy kézügyességet ez az attraktív megjelenést kölcsönző technika.

147492956517300370_IPPaPZT9_c.jpgAz art deco inspirálta körmök elkészítéséhez mindössze 3 lakkra és plusz ecsetekre lesz szükséged, ha a lakkhoz tartozó ecsettel nem tudsz ügyesen bánni. Első lépésként vidd fel a középső árnyalatú lakkot a körmödre, majd akkor, ha ez a réteg teljesen megszáradt, jöhet a világosabb vagy csillogós réteg. Középső színnek az arany és az ezüst a legmutatósabb, hisz ezek segítségével érhető el legkönnyebben az art deco hatás. A második réteg megszáradása után jöhet a harmadik, legsötétebb szín is. A lakk felvitelekor bátran kísérletezz, hisz lehet, hogy a te körömformádhoz a V-alakú díszítőelem illik jobban.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr844940250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása