CocoChic

CocoChic

Cukorkaszínek nyáron is

2012. május 20. - CocoChic

168885054746219139_LmZYH9cy_c_large.jpgEgyszerű, mutatós és legfőképp csajos. Persze ennek a körömlakknak a másik nagy előnye, hogy gyorsan elkészíthető. Viszont nagyon fontos, hogy mielőtt nekiállnák a lakkozásnak mindenképp formázzuk meg a körmöket és a körömágyat óvatosan toljuk vissza rózsafapálcikával. Az alap következik ezután, ami itt két réteg fehér vagy  halvány rózsaszín lakk. Hogy miért két réteg? Azért mert a világos lakkok nagy többsége nem biztosít szép és egyenletes fedést az első réteg felvitelekor. Ha ezzel a lépéssel megvolnánk, akkor hagyjuk alaposan megszáradni ezt a réteget, majd készítsük elő a csillámos lakkot. Az egyik körmöt érdemes teljes egészében befedni vele, persze ilyenkor nincs szükség azon a körmöm az alapozólakkra, esetleg egy réteg átlátszó lakkot kenjük alá, hogy a lemosáskor a csillámos lakkot könnyebben el tudjuk távolítani. A többi körmön az eddig megszokott félholdas technika helyett, most kicsi háromszögeket festünk. Célszerű körömmatrica sablonnal végezni a háromszögek felfestését, ha ez nincs kéznél, akkor celluxszal is ugyanazt a hatást érhetjük el. Ha felvittük a csillámos réteget is, várjunk a száradásig, majd távolítsuk el a sablont.

Ha szeretnétek további tippeket kapni vagy van témajavaslatotok akkor írjatok az e-mail címre (cocochicblog@yahoo.com) , a blog Twitterére vagy a blog Facebook oldalán üzenjetek.

A kép forrása:weheartit.com

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr644527205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása