CocoChic

CocoChic

6 szépségtrend, amit ki kell próbálnod

2012. július 16. - CocoChic

Az idei nyár során talán nincs is olyan szín, ami tiltólistán lenne, hisz ebben a szezonban tényleg mindent szabad. Összegyűjtöttem 6 szépségtrendet, amit érdemes kipróbálnod.
0124-01-runway-beauty-trends-crazy-bright-eyes_li.jpg
Őrült színek

Ha igazi vad partisminkre vágysz, idén felejtsd el a füstös szemeket. 2012 az élénk színek éve, így bátran kísérletezz rikító árnyalatokkal is. Lloyd Simmonds, a Yves Saint Laurent sminkese a merész lila árnyalatot javasolja a szemsmink elkészítéséhez, hisz ez az árnyalat minden szemszínhez és bőrtónushoz passzol. Egyszerűbb makeup-ot elképzelni se lehet, hisz mindössze egy árnyalatra és két ecsetre lesz szükséged. A lapos fejű ecsettel vidd fel a színt a szempillatövektől a mozgó részek határáig. A kerek ecsettel dolgozd el az élés vonalakat, s bátran satírozz akár a szemöldökcsont irányába is.

2.PNGKócoska
Idén tarol a bedhead, azaz az ágyból kikelős kócos frizura. Az eddig megszokott jólfésültséget elfelejthetjük, hisz a lazább hétköznapokra tökéletes lesz a vagány lobonc is. Jill Stuart kifutóján Odile Gilbert a száraz hajat nagy ívben feltekerte egy hajcsavaróra, majd kicsit szétborzolta az így kapott loknikat. Ezután egy kevés vízzel hígított kondicionálót fújj a tincsekre.
3.PNGNeon körmök
Az élénk árnyalatokat bátran kenjük körmeinkre is, hisz a manikűrtrendekbe is a extravagáns színek a dominánsak. Számos márka kínál már UV lakkot is, mely a fény hatására még világít is. A legtrendibb árnyalata a korallpink és a répanarancs, melynek extra ragyogást adhatsz, ha már egy előre felkent fehér lakkrétegre viszed fel.
4.PNGSzemhéjfestés kicsit másképpen
Az idei sminktrendek is tartogatnak újdonságokat, mint például a szemhéjon húzott merész díszítővonal, amit Peter Som divatbemutatóján is megtekinthettünk. A sminkmester, Tom Pecheux egy szilvalila szemceruzával húzta meg a horizontális vonalat, melyet később banánformára egészített ki. A 60-as évekből eredő, Twiggy inspirálta szemsmink erőteljes vonalait bátran halványítsuk egy satírozó eccsettel vagy kísérletezzünk egy természetesebb barna árnyalattal.
5.PNGSimítsd hátra
A kifutón divatos hátrasimított haj finomított változata a hétköznapokon is megállja a helyét. A tonnányi nedves hatású zselé helyett vagy csak egy keveset használjuk, vagy tincseinket fixáljuk inkább hajlakkal, javasolja Danilo a mesterfodrász, aki a Cushnie et Ochs bemutató fodrásza volt. Ha túl erőteljesnek és drasztikusnak érezzük a zselé hatását, fújjuk át kicsit a tincseinket hajszárítóval esetleg fussunk át rajtuk hajvasalóval.

6.PNGÉlénk piros ajkak
Visszatér az igazi, élénk piros színű rúzs. A merész árnyalatot nemcsak Jason Wu kifutóján csodálhattuk meg, hanem a legtöbb tavaszi-nyári bemutatón. A száraz ajkak elkerülése végett, inkább a krémesebb, folyékonyabb állagú rúzsokat keresd. Az eredeti piros árnyalatra vigyél fel vékonyan az ujjaddal egy leheletnyi narancsos szemhéjpúdert, mely igazán modern hatást kölcsönözhet az eddig megszokott ajakápolódnak is.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr244657454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása