CocoChic

CocoChic

Felhők felett

avagy mit viselnek a sztárok a reptéren

2012. július 29. - CocoChic

A közkedvelt divatikonok ( vagy annak kikiáltott személyek) hétköznapi outfitje szerintem többet elárul stílusérzékükről, mint a - legtöbb esetben - stylistok által megálmodott vörös szőnyeges összeállítás. Az egyik legárulkodóbb helyszín pedig a reptér, ahol a kényelem és a praktikum néha fontosabb, mint a csillogás. Vannak azonban olyan hírességek, akik még ilyenkor is jól néznek ki, így érdemes egy kevés inspirációt meríteni a szettjükből.

Vic Beck.jpgVictoria Beckham
Az egykori Spice Girls tagja a kifinomult nőiesség és elegancia híve még a felhők felett is. Az első összeállítás különlegessége a magasított derekú, fehér nadrág és a mintás blúz, mely kihangsúlyozza Vic karcsúságát. A második szett egy visszafogottabb ruhácskát és magassarkút tartalmaz, amely tökéletes lehet, ha a reptérről egyből rohanod kell valahova. A harmadik szett összeállításánál is megfigyelhetjük, hogy David neje kiaknázza a feketében rejlő lehetőségeket, mivel egyszerű, mégis elegáns szín. A hosszú ujjú darabok jó választásnak bizonyulhatnak ha hűvös van a gép fedélzetén.
reese.jpgReese Witherspoon
A bájos színésznő a kényelmesebb, lezserebb darabok híve. Az első összeállítás egy fekete csizma, fekete farmer, fekete pulcsi és fekete kabát kombinációja, amit mégis különlegessé tesz a mintás selyemsál. A második szettben Reese bebizonyítja, hogy a farmer, póló, blézer és kalap összeállítás bármilyen szituációban megállja a helyét. Az utolsó szett lapostalpúja, leggingse, rövidnadrágja, póló és kardigán kombója a fekete és a szürke semlegességére alapoz, amit a színésznő egy vidám és energikus pink színű sállal dobott fel. A napszemüveg és a sál ideális kiegészítő lehet, ha eltérő klímájú helyek között utazol.

rachel.jpgRachel Bilson
A fiatal színésznő a bohémebb összeállításokat is előszeretettel hordja, hisz neki a kényelem az első és mások véleményére ilyenkor mit sem ad. Az első egyszerű pulcsi, farmer összeállítás ideális lehet, ha hideg helyre utazol, vagy a gépen található légkondira érzékenyek vagy. A második szett az átmeneti időszakban a legjobb, hisz tavasszal és ősszel praktikus és divatos kiegészítőd lehet a poncsó és a kalap. A harmadik szett egy hétköznapi farmer, póló, blézer összeállítás, melynek bája a csíkos pólóban, és a fiatalos kiegészítőkben rejlik.

miran.jpgMiranda Kerr
Legnagyobb favoritom, a szexi modell igyekszik a leghosszabb út során is megőrizni a 100 százalékban csajos megjelenését. A bokacsizma, bőrnaci, lenge blúz és blézer kombinációja vadító hatást kelt. Ha hosszabb útra megyünk a francia hangulatú csíkos póló farmerrel a tökéletes választás. Extra sikkért válassz élénk színű topánt. Lazább napokra az állatmintás blúzt bátran vegyítsd egy meglepő színű kardigánnal.

lauren.jpgLauren Conrad
A tengerentúl divathercegnője mindig hangulatának megfelelően, de mindenképpen kényelmesen vág neki az utazásnak. Az első összeállítás remek lehet egy hűvösebb nyári napon is, a színes farmer tuti jó választás. A csizma, leggings, póló sállal és napszemüveggel vegyítve sztáros hatást kelt. A leggingset csak hosszú felsővel viseld! Balerinádat és ballonkabátod és a klasszikus farmeredet dobd fel egy élénk színű vagy mintás pólóval.

jess(1).jpgJessica Biel
Jessica mióta összejött Justinnal sokkal nőiesebben öltözködik, s ez végre kihangsúlyozza bájos arcát és tökéletes alakját. A kötött kardigánokat és hosszú blézereket viseld egy sötét farmerral és divatos táskával. Fekete kabát, fehér póló, sötétkék farmer - dobd fel egy egyedi csizmával! Szoknyát is viselhetsz az utazásra, ám mindenképp vegyél fel harisnyát, ha fázós vagy. Érdemes az figyelemfelkeltő mintákat keresned, így akár egy darabbal is különlegessé varázsolhatod szetted.

eva(1).jpgEva Longoria
A Született feleségek sztárja ha sminkjére nem is, de öltözetére figyel a hosszú légi utazások során. A kényelmes pulcsi, meleg sál, laza leggins könnyedén nőiessé varázsolható egy szexi bokacsizmával. A legjobb megoldás a reptéri rohanás idejére a balerina, farmer, pulcsi kombináció lehet. Ha mediterrán országba indulsz, készülj fel és hangold rá magad a kikapcsolódásra egy színes felsővel, egy nyári platformmal és az elmaradhatatlan kalappal.

cher col.jpgCherly Cole
A csinos énekesnő a színek szerelmese, mivel tudja, hogy egy jól kiválasztott árnyalat egyedivé és személyiségéhez illővé varázsolhatja a legegyszerűbb összeállítást is. A legegyszerűbb farmer mellé keress egy érdekes pólót, vegyél rá egy színes kardigánt, majd rétegezz még egy bőrdzsekit is. A klasszikus darabokkal az elegancia mindig garantált. A colorblocking a hozzá illő színek kiválasztása esetén mindig üde hatást kölcsönöz, így akár egy hosszú és fárasztó utazás után is ragyoghatsz.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr324684816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micsoda? 2012.07.30. 09:40:18

Nálam fontos a kényelem. Viszont nem úgy értelmezem mint Lauren Conrad. „Alig” lábbeli, farmer pulóver. Mint egynémely tini itthon, a közel 40 fokos hőségben. Különben tanulságos a poszt. Extrém összeállítás az öltözetben, és máris divatos vagy, különösebb beruházás nélkül. Napszemüveget nem elfelejteni:)

Ленина · http://szanalmas.hu 2013.01.03. 21:22:16

Victoria Beckham-ot kár volt ide tenni, hihetetlen nyomorék feje van, mindegy, hogy hol van éppen, és mi van rajta. Régen jól nézett de ez már a múlté.
süti beállítások módosítása