CocoChic

CocoChic

Újra az iskolapadban, avagy a preppy stílus

Bejegyzés alcíme...

2012. augusztus 14. - CocoChic

A preppy stílus a Gossip Girl sikere óta tarol világszerte. A könnyed blúzok, a rakott szoknya, a nyakkendők és a csini blézerek ugyanis ismét divatba kerültek. 

1_1.jpg

Blake Lively egy mintás szoknyácskát vegyített egy fehér trikóval és egy kék farmermellénnyel. Sarah Jessica Parker outfitjét a térdzokni teszi preppy stílusúvá. Jessica Stam letisztult fehér szettjét a kiskabát és az oxfordcipő alakítja iskoláslány hatásúvá.

2_1.jpg

Kate Middleton szettjét a balerinacipő és a selyemkendő blézerrel való párosítása teszi visszafogottan elegánssá. A preppy stílus alapjait a Gossip Girl két szereplője tette divatossá, így a visszafogott elegancia és az ,,újgazdag stílus" tőlük indult hódító útjára. Pippa Middleton összeállításának alapja a merész színű felső és a blézer, melyet egy elütő színű táskával kombinált.

3_1.jpg

A középső képen látható Alexa Chung szettjének báját a blúz és a nyakkendő adja. A két szélső kép utcai szetteket ábrázol, amiket a blézer-ing kombináció és a kézitáska tesz elegánssá.

4.jpg

Meleg időben is hordhatunk ilyen stílusú összeállításokat, hisz bátran kombinálhatjuk falatnyi sortokkal vagy szoknyákkal a blézereket és az ingeket. A nyakba kötött kendők pedig csak fokozzák a hatást.

5.jpg

A kesztyűkkel még kifinomultabbá tehetjük szettünket. A leginkább iskoláslány hatást keltő felsőrészek a fehér ing és a sötétkék vagy fekete blézer, amit nyakkendővel vagy kendővel egészítünk ki.

6.jpgPersze a fodrokat, mintákat és az erőteljesebb színeket is bevonhatjuk öltözékünkbe, hisz ez a stílus sok mindent ,,megenged", ha betartjuk az alapszabályokat.

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook oldalához!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr874711563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása