CocoChic

CocoChic

Laza összeállítások pasiknak

2012. december 08. - CocoChic

Most a pasikra is gondoltam és összeállítottam pár lazább, hétköznapi outfitet, amit én is szívesen látnék a fiúkon. Következzen a 4 lezser, nyakkendő nélküli összeállítás!

3(2).PNGVagány
Egy belebújós pulcsit is elegánsabbá tehetünk, ha klasszikusabb darabokkal ötvözzük, mint például a szürke nadrág vagy a ezüst karóra. A szett igazi vagányságát a bőrcipő és a Ray-Ban szemüveg adja, ami egy csöppnyi rock'n'roll hangulatot kölcsönöz az összeállításnak. A sál kissé könnyedebbé teszi az összhatást, míg egy ilyen táskába még a laptop is belefér.

4(2).PNGErőteljes színek
A pasik nagy többsége nem mer merész színeket viselni, így szinte a fekete-szürke-barna triumvirátusára épül az őszi gardróbjuk. Egy kényelmes farmert bátran megbolondíthatunk egy merészebb színű cipővel, ami igazán egyedivé teszi a szettet, sőt egy színben harmonizáló dzsekivel még menőbb lehet az összkép. A kiegészítők terén viszont már nem érdemes még egy színt behozni, a semleges darabok sokkal jobb választásnak bizonyulhatnak.

2(2).PNGZakó
Ma már az elegánsabb viseletnek számító zakóval is bátran játszhatunk, keverhetjük az eltérő színeket, anyagokat és stílusokat. A belebújós egyszínű pulcsival és egy szövetnadrággal kombinálva igazán trendi, mégis stílusos outfitet készíthetünk. A kiegészítők terén viszont a klasszikusabb darabokat díjazzuk, hisz ezek illenek leginkább a szetthez.

1(2).PNGKépregények
Egy laza sörözéshez a haverokkal egy poénos póló lehet a legjobb választás. A feliratos, képregényes darabok a közhiedelemmel ellentétben nem kisfiúsak, ha jól párosítjuk őket szettünk többi tagjával. A fiatalos összhatású szetthez bátran vegyünk fel egy dorkót, egy lezser farmer, egy kényelmes pulcsit, a kiegészítők terén pedig eresszük el a fantáziánkat.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr614954318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása