CocoChic

CocoChic

A kis fekete felturbózva

2012. június 30. - CocoChic

A legtöbb nő szekrényében ott rejtőzik a klasszikus kis fekete, mely minden esetben tökéletes választás lehet. A Coco Chanel által 1926-ban divatba hozott ruha azóta is töretlen sikereket ér el, ám most következzen pár tipp, amellyel még izgalmasabbá teheted megjelenésed.

Feltűnő ékszerek
A letisztult ruha mellé bátran válasszunk feltűnő és merész ékszereket. A színesebb darabok vagányabb hatást keltenek, míg a klasszikus arany és ezüst csak még nagyvilágibbá fokozza az eleganciát. Az egyszerűbb vonalvezetésű kiegészítők pedig igazán friss összhatást eredményezhetnek. Egy szép gyöngysorral igazán klasszikus, míg a hosszabb, több darabból álló láncokkal modernebb, feltűnőbb nyakékekkel fényűzőbb hatást érhetsz el.
387231_237050766363786_114982095237321_586652_1285901224_n_large.jpg

Ha többre is kíváncsi vagy, kattints!
Pöttyök
Ha fényes anyagból készült vagy fodros a szoknyád, mindenképp visszafogottabb kiegészítőkkel párosítsd. Ám, hogy mégse legyen túlságosan unalmas a megjelenésed szerezz be egy pöttyös harisnyát, mely játékossá teheti az amúgy konzervatív ruhádat.

Tupírozz!
A klasszikus megjelenést nemcsak kiegészítők beszerzésével érheted el, elég, ha csak a tupírfésűdet előveszed. A tupírozással megemelt tövek, a volumennövelő készítmények igazán glamouros hatást keltenek, hisz úgy fogsz tündökölni, mint aki épp most jött a szalonból.

Hát ez állati!
Ha kissé merészebb vagy és fiatalosabb megjelenésre vágysz, párosíts állatmintás dolgokkal a kis feketédet. Egy leopárdmintás cipő igazán bevállalós és újszerű megoldás lehet.

fashion_2_619_219185a.jpgTáskák
A megfelelő ruha, ékszer és cipő kiválasztása után a végső simítás a tökéletes táska megtalálása. Elegánsabb eseményekre a clutchok lehetnek a megfelelő jelöltek, míg a kissé könnyedebben megjelenést is engedélyező alkalmakkor egy szép láncos, vállpántos darab lehet az ideális választás.

Műszőrme
A hűvösebb szezonok egyik legtrendibb megoldása a műszőrme kabátka. A fekete szőrme még sikkesebbé és kifinomultabbá varázsolhatja szettedet.

Az elfeledett kiegészítő
A kitűzők és brossok mostanában igazán divatjamúlt daraboknak tűnnek, pedig rengeteg lehetőség rejlik bennük. Az extrémebb, nagyobb méretű darabok a leghatékonyabbak, hisz egy apróbb méretű bross szinte feltűnésmentes lenne, így nem érné el a kívánt hatást.

Piros
A fekete és piros az egyik legklasszikusabb színpárosítás. Ezt az örökzöld kombinációt bátran viseld, ha kevésbé hivatalos helyen kell megjelenned. Egy piros cipő és egy piros öv egészen új külsőt kölcsönözhet a fekete kis ruhának.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr994618080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása