CocoChic

CocoChic

10 cipő

2012. július 04. - CocoChic

A legtöbb nőnek topánok tömkelegei állnak a cipősszekrényben, míg mások csak a kedvenc darabjaikat hajlandóak hordani kényelmi okokból vagy babonából. Most összegyűjtöttem a 10 legfontosabb cipőt, ami helyet kell, hogy kapjon a cipős szekrényben.

119419244-horz(1).jpg

Lauren Conrad, Natalie Portman,Miranda Kerr

Nude nyitott elejű magassarkú
A nude hatású topán jó szolgálatot tehet, ha élénk színű ruhánkhoz nem szeretnénk komor feketét vagy fémes árnyalatú cipőt felvenni. Nagy előnye, hogy színazonossága miatt hosszabbnak láttatja a lábakat. Egy ilyen darab viselésekor azonban különösen ügyeljünk a tökéletes manikűrre, és arra, hogy ne legyenek a sarkunk környékén bőrkeményedések. A tél kivételével bármely évszakban viselhetjük a mindenhez illő darabot.

images-horz(1).jpg

Kim Kardashian, Sienna Miller, Heidi Klum

Fekete, lapos sarkú csizma
A hidegebb idő beköszöntével szükségünk lesz egy mászkálós csizmára, mely a nagyobb hóban is megállja a helyét. A legjobb választás a térdig érő típus, hisz nemcsak farmerral hordhatjuk, hanem hossza miatt egy vastag harisnyával akár szoknyát is vehetünk fel hozzá. Vásárlásnál alaposan vizsgáljuk meg a talprész ragasztását, nem-e hibás vagy gyenge minőségű. A csizma anyagánál is ügyeljünk rá, hogy vízlepergető anyagból készüljön a téli lábravaló.

1010-03-pippa-middleton-ballet-flats_li-horz.jpg

Pippa Middleton, Whitney Port, Lauren Conrad

Balerinacipő
Az egyik legkecsesebb és legbájosabb darab, mely a tavasz és nyár nagy slágere. Tökéletesen mutathat nadrággal és szoknyával is. Érdemes több színben beszereznünk belőle, hisz a kényelmes darabok igazi megkönnyebbülést jelenthetnek egy-egy magassarkas nap után. Fontos azonban, hogy a pedikűrt rendszeresítsük, ha mindennapi viseletünk a balerina, hisz a talpakon könnyen megvastagodhat a bőr az őket érő terhelés miatt.

Jessica+Biel+Heels+Platform+Sandals+-xDYetFA9rOl-horz.jpg

Jessica Biel, Vanessa Hudgens,Pixie Geldof

Fatalpú szandál
A nyár egyik kulcsdarabja, mely nemcsak a maxiruhákhoz elengedhetetlen, hanem elegánsabb szettekkel is bátran párosíthatjuk. A papucsokkal szemben nagy előnye, hogy pántjai tartják a bokát. Egyszóval elegáns, vidám, nyárias és lezser megoldás.

1010-05-sarah-jessica-parker-sneakers_li-horz.jpg

Sarah Jessica Parker, Natalie Portman, Heidi Klum

Dorkó
A jellegzetes szegéllyel rendelkező tornacipő a dolgos és futkosós hétköznapokra ideális választás lehet. Nemcsak kényelmes, de ma már a minták és színek nagy választékának köszönhetően csinos darabokat is találhatunk. Másik nagy előnye, hogy ennek a darabnak az ára igazán pénztárcabarát általában, így érdemes esetleg több darabot is beszerezni. Remek lehet kutyasétáltatáshoz vagy bevásárláskor, esetleg ha a gyerekeket kell hurcolni.

1010-06-miranda-kerr-black-pumps_li-horz.jpg

Miranda Kerr, Jennifer Garner, Victoria Beckham

Fekete magassarkú
Az örök klasszikus: kis fekete ruha mellett kötelező beszerezni egy fekete magassarkút is. A hivatalosabb eseményekre általában előírás is, ám a kosztümökhöz, elegánsabb darabokhoz is ez a legjobb választás. Semleges színe miatt rengeteg összeállításhoz tudjuk párosítani, így valószínűleg sokat fogjuk hordani, tehát célszerű jobb minőségűt beszerezni. Ideális lehet az irodába, de akár egy randevúra is felvehetjük, csak a szettünkön kell kicsit variálni.

1010-07-lea-michele-metallic-silver-sandals_li-horz.jpg

Lea Michele, Michelle Williams, Nicole Kidman

Fémes szandál
Arany,ezüst vagy bronz - szinte mindegy. A lényeg, hogy okosan gondoljuk át, melyik árnyalat illik bőrtónusunkhoz és a ruhatárunkhoz. A legelőnyösebb választás tehát az ezüstszínű lehet, hisz az minden típushoz illik. Koktélruhákhoz, estélyikhez a legideálisabb, de egy csinosabb hétköznapi szetthez is párosíthatjuk, ha kiegészítőnk is összhangban vannak vele.

1010-08-gwyneth-paltrow-suede-booties_li-horz.jpg

Gwyneth Paltrow, Kate Middleton, Rachel Bilson

Velúr/nubukbőr csizma
Bokacsizma vagy hosszabb darab - lényegtelen, a hangsúly az anyagon és a színen van. Az átmeneti időszakra a legjobb választásnak ezek a darabok bizonyulnak. Napközben egy sima farmerrel kombinálva is tökéletes választás, míg alkalmakkor is hordhatjuk egy csinos koktélruhával. A vagányabb, színesebb, feltűnőbb darabok talán szerencsésebb választásnak bizonyulnak, hisz csak úgy vonzzák a tekintetet.

celebs-in-flat-sandals-horz.jpg

Leighton Meester, Selma Blair, Ashley Tisdale

Lapos szandál
Az utóbbi évek gladiátorszandál őrülete nem véletlen, hisz mindenkinek szüksége van egy lapos nyári cipőre is az igazi hőségben. A lezser kánikulacipő inkább hétköznapokra vagy vakációra ajánlott, az irodai szettünkkel inkább ne párosítsuk. Érdemes semleges színűt beszereznünk - bármenyire is vonzó az élénk, díszített – hisz így a legtöbb nyári ruhánkkal tudjuk kombinálni.

emma-stone-290-horz.jpg

Emma Stone, Charlize Theron, Amber Heard

Egyedi
Nem utolsó sorban pedig a cipősszekrényben legyen egy igazán, egyedi darab, melyre ha csak ránézünk, már az is boldoggá tesz minket. A lényeg, hogy feltűnő és igazán különleges topán legyen, melyet a fontos alkalmakkor önbizalommal viselünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr264629202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása