CocoChic

CocoChic

Így hordd a bársonyt!

2013. február 10. - CocoChic

Az idei szezon során a finom tapintású, fényes bársony is visszatért a kifutókra, bár sokáig úgy tűnt, végleg elfeledkezhetünk erről a kivételesen elegáns anyagról.

Bársony blézer
A legtrendibb bársonyból készült darabok a blézerek, amik kissé maszkulin stílusúvá varázsolják a szetteket, ám pár ügyesen megválasztott kiegészítő segítségével könnyen nőiessé vagy éppen bohémebbé varázsolhatjuk összeállításunkat. Ha még egyedibbé és elegánsabbá szeretnénk tenni blézerünket, akkor készítsünk flitteres könyökvédőt!

Felsők
A blézerek mellett a kiskabátok és ingek kiválasztásakor is bátran válasszunk egy bársonyból készült darabot. Ha extra divatosak szeretnénk lenni, akkor az ősz és tél slágerszínét a bordót részesítsük előnyben, hisz egy ilyen ruhadarabbal nem foghatunk mellé.


Elegáns ruhák

Alkalmi viseletnek is kiváló lehet a finom anyag, mely valódi nemes eleganciát kölcsönözhet számunkra. A fekete kisruha igazán klasszikus és bájosan kislányos, ha ebből az anyagból választjuk. A feltűnőbb, hosszú egyberészesekre bátran vegyünk egy felsőt, így kissé tompíthatjuk a túlzott pompát.


Szoknyák

Igazán bájos és egyben extravagáns választás lehet egy bársonyszoknya, melynek stílusát főként a kiegészítők határozzák meg, így szabadon kombinálhatunk és kísérletezgethetünk, hisz az uniformist idéző szettől a high fashion darabokig vagy a bohémebb vintage összeállításokig is hasznos eleme lehet ruhatárunkat egy ilyen darab.

Nadrágok
Merészebb és formabontóbb választásnak bizonyulhat egy nadrág vagy egy jumpsuit. A bővebb, lazább darabokat mindenképpen feszülős, mégis lezser és vagány kiegészítőkkel dobjuk fel. A színek harmóniája is nagyon fontos, hisz ez nagyban befolyásolhatja az összhatást.

Kiegészítők
Ha annyira nem érezzük magunkénak a trendet, akkor csak egy kiegészítőt szerezzünk be a csodás anyagból. Egy kalap igazán egyedi kellék lehet, míg egy csizma kifinomulttá teheti megjelenésünket. Nagy kedvenceink a bársonyból készült táskák, melyek garantáltan illenek minden csinosabb szettünkhöz.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr425072233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása