CocoChic

CocoChic

Rockos és vadító - Bőr a kifutón

2013. március 22. - CocoChic

Az átmeneti időszakban még bátran viselhetjük a könnyedebb, bőrből készült darabjainkat, melyek nemcsak tavaly, de idén is felbukkantak a kifutókon.

Stílusos párosítások
Alberta Ferrettinél puha, kötött pulcsikkal ötvözték a fényes műbőrből készült szoknyákat, míg Michael Kors különleges szabásvonalú blúzokat kreált a finom tapintású anyagból. Valentino is az Alberta Ferrettinél bevált receptet követte és kötött pulcsival ötvözte a bőrszoknyát, ám itt a pulóverbe arany szálakat is szőttek az elegánsabb hatás kedvéért.
 

Modern elegancia
Christian Dior az eleganciát és a hétköznapi lezserséget ötvözte a bőr és pamut keverékből készült ruhával, míg a Gianfranco Ferre kifutóján futurisztikus darabok vonultak végig. A Loewe tervezői az egész ruhadarabot bőrből álmodták meg, ám kihasználva az anyag adta lehetőségeket, érdekes és izgalmas ráncokkal díszítették a felső részét.

Kabátok minden mennyiségben
A fekete bőr és szőrme keveredése mindig is valami misztikus eleganciát sugárzott, s erre épített Salvatore Ferragamo is, mikor megalkotta ezt a mesés kabátot. A Gucci tervezői a vadabb, motoros stílus mellett tették le a mostani szezonban a voksukat, míg a Mulberrynél a pamut, csipke, bőr és szőrme keverését tartották a legtrendibbnek.
 

Letisztultabb darabok
A minimalista stílus kedvelőinek Ralph Lauren egyszerű vonalvezetésű és modern darabjait ajánlom. A MaxMara kínálatában izgalmas mintázatokkal, a Givenchy darabjain pedig kreatív rátétekkel, rétegzésekkel találkozhatunk.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

Fotók: style.com

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr985161744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása